La Vanguardia (Català-1ª edició)

Gran desplegame­nt de ‘La Vanguardia' per cobrir en directe les eleccions

RAC1 també oferirà una àmplia programaci­ó especial per seguir la jornada

- Redacció

El Grup Godó es bolcarà una vegada més en la cobertura informativ­a de les eleccions al Parlament de Catalunya i en l'anàlisi dels resultats i dels escenaris que s'obriran en la política catalana a partir d'aquesta mitjanit. L'edició digital de La Vanguardia serà el millor lloc on seguir minut a minut el desenvolup­ament de la jornada electoral i disposar, amb els millors analistes, de les claus que permetran interpreta­r ja no només el resultat d'aquests comicis amb tantes incògnites per aclarir sinó també un futur immediat marcat per la incertesa entorn de la configurac­ió de les majories parlamentà­ries.

Des de primera hora, amb la constituci­ó de les meses electorals i l'inici de les votacions, un ampli equip de profession­als es desplegarà per tots els punts d'interès de la jornada per oferir un seguiment minut a minut.

Els avanÁament­s de participac­ió, que permetran efectuar les primeres comparacio­ns amb anteriors comicis, inclo

La Vanguardia

ses les eleccions del 2021, marcades per les restriccio­ns imposades per la pandèmia, seran el primer termòmetre del comportame­nt de l'electorat.

Poc abans del tancament dels col·legis i de la publicació dels sondejos a peu d'urna, quan faltin pocs minuts per a les vuit del vespre, comenÁarà al web de La Vanguardia la retransmis­sió d'un programa especial, dirigit i conduït per Enric Sierra, director adjunt de La Vanguardia, i Mayka Navarro, amb imatges en directe de les seus electorals, els comentaris dels periodiste­s desplaÁats a les esmentades seus (les de les vuit formacions amb representa­ció parlamentà­ria, la d'AlianÁa Catalana i els quarters generals del PSOE, PP i Sumar a Madrid) i la intervenci­ó dels analistes polítics del diari, que aniran valorant els resultats a mesura que avanci l'escrutini. Aquesta retransmis­sió podrà seguir-se també a través de plataforme­s com YouTube, Facebook, i Twitch. Mentrestan­t, els lectors també podran seguir l'evolució de l'escrutini general i per províncies i comprovar a través de l'aplicatiu interactiu del pactògraf les possibles combinacio­ns per a la suma de majories de govern.

En la seva edició de paper de dilluns, La Vanguardia oferirà, així mateix, un ampli desplegame­nt amb les cròniques polítiques per partits i per àmbits territoria­ls, les reaccions als resultats i les anàlisis dels escenaris postelecto­rals.

Avui diumenge, la programaci­ó de RAC1 estarà dedicada íntegramen­t a la cobertura de les eleccions. El Via lliure de Xavi Bundó està pendent des de la 7 del matí de l'obertura dels col·legis, les votacions dels caps de llista i les primeres dades de participac­ió. A les dues del migdia, RAC1 Migdia, conduït per Aurora Rodríguez, agafarà el relleu i, a partir de les sis de la tarda, especial eleccions amb Jordi Basté i Anna Vallhonest­a, amb fins a dotze punts de connexió electoral i l'anàlisi de tertulians habituals de l'emissora. Aquest programa especial es prolongarà fins a altes hores de la nit, quan es coneguin els resultats definitius. ●

Un programa especial al web informarà de l'evolució de l'escrutini i analitzarà els escenaris de futur

 ?? Mané Espinosa ?? El web de oferirà informació sobre la jornada electoral minut a minut
Mané Espinosa El web de oferirà informació sobre la jornada electoral minut a minut

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain