La Vanguardia (Català-1ª edició)

Gaudeix d'un estiu molt top amb les tovalloles de qualitat de Montse Interiors

● Tria entre sis models amb dissenys actuals, elegants i plens de color ● Tovalloles de qualitat superior, suaus, lleugeres i de grans dimensions

- REDACCIÓ

Viatges, trobades i festes a mb els amics i tota mena de plans a l'aire lliure; s'acosta l'estiu i, per tant, la que per a molts és l'època preferida de l'any. els dies que s'allarguen i la llum càlida conviden a viure multitud d'experiènci­es diferents. …s temps de gelats, de tapes, d'excursions i de renovar l'armari amb peces de roba més fresques i alegres. però, sens dubte, si una cosa associem ineludible­ment amb els mesos de bon temps són les hores relaxants a la platja i la piscina.

Tant si som més d'aigua salada com de relaxar-nos amb el so de l'aigua a la vora d'un riu o d'estar en una còmoda gandula a la piscina, el que és segur és que hi ha un company amb qui compartire­m el temps pràcticame­nt cada dia, els pròxims mesos, plens de sol: la tovallola de platja. a l'hora de triar-la, és important optar per una que ens transmeti bones vibracions, i res millor que apostar per una de qualitat extraordin­ària, com les que ens ofereix Montse interiors.

ara, aquesta prestigios­a marca, en alianÁa amb La Vanguardia, brinda la possibilit­at d'adquirir una atractiva tovallola entre sis models, tots amb dissenys alegres i plens de color, i, alhora, molt actuals i elegants. es pot triar entre els models de rosa, blau turquesa, blau marí, ratlles roses o ratlles blaves; tots són molt versàtils i donaran un toc de color al nostre outfit de bany. estan teixides en color pels dos costats, un dels quals és de vellut, cosa que li proporcion­a una gran brillantor i suavitat, mentre que el revers és de ris, per eixugar millor.

la fabricació, 100% de cotó egipci de 675 g, les fa molt agradables al tacte, i tenen unes mides pràctiques de 90 x 170 cm. es convertira­n, sens dubte, en el complement ideal per acompade Barcelona), el 1972, com un petit negoci familiar dedicat al tèxtil per a la llar. amb el temps, es va especialit­zar en el segment mitjà-alt de decoració i complement­s per a la llar, però sempre ha mantingut una política de preus molt competitiv­a i interessan­t per als clients. Tot i l'èxit creixent i l'expansió del negoci, l'aire familiar i proper amb els clients no s'ha perdut amb el pas dels anys, i ells valoren, a més de la gran qualitat dels productes, el tracte càlid i familiar que reben sempre.

avui l'empresa té 27 punts de venda repartits per la geografia catalana, on és possible trobar una àmplia oferta pròpia i una selecció de les millors marques. ara, ofereixen als lectors d'aquest diari una oportunita­t magnífica per comprovar la qualitat dels seus productes, així com també tracte personalit­zat, amb aquesta oferta tan especial que els permetrà gaudir del sol i els banys amb tot l'estil de Montse interiors. •

La tovallola es podrà anar a buscar a les botigues de Montse Interiors o bé rebre-la a casa

 ?? ??
 ?? ?? Rosa
Blau marí
Turquesa
Ratlles rosa
Ratlles blau
Ratlles colors
Rosa Blau marí Turquesa Ratlles rosa Ratlles blau Ratlles colors

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain