La Vanguardia (Català-1ª edició)

EL EPO TATGE

En espera del nou Camp Nou, 200 empreses i 300 clients gaudeixen del Montjuïc mÈs selecte

- Anaïs Martí

Pujar les escales olímpiques. Endinsar-se a Montjuïc. Una catifa blava i un braÁalet especial serigrafia­t amb el partit i la data donen la benvinguda a la clientela vip. Hi ha dos tipus de braÁalet segons la sala i l'experiènci­a extra que triïn. Però totes dues disposen d'un ampli servei de menjars i begudes que s'adapten a la gastronomi­a del rival barcelonis­ta. Sí que hi ha un clàssic que no falla mai: el pernil tallat per profession­als de Singularis, els responsabl­es del càtering vip estan especialit­zats en serveis d'alta gastronomi­a. El Musée d'Orsay o Le Ciel a París, la torre de Londres, el castell d'Edimburg o el Palau de la Música Catalana a Barcelona són alguns dels espais on la companyia madrilenya constituïd­a el 1990 presta els seus serveis.

A cada plat s'hi especifica si els aliments porten gluten o lactosa i, per descomptat, els clients que tinguin alguna intolerànc­ia o al·lèrgia poc habitual, ho hauran comunicat prèviament als treballado­rs perquè l'experiènci­a sigui rodona. Per als més petits hi ha menú infantil i tampoc no falta la barra de begudes. En el cas que vulgui consumir alcohol, el client ho haurà de fer fins una hora abans que comenci el partit. Després del partit, tornen a obrir durant una hora, fins al tancament de l'experiènci­a.

Les sales porten el nom de dos dels principals patrocinad­ors de l'entitat: Estrella Damm i Cupra, situades a la primera i la segona graderia respectiva­ment. Totes dues van ser dissenyade­s i construïde­s en sis mesos per l'equip de l'Espai BarÁa. Cal recordar que l'entitat ha fet una inversió de 20 milions d'euros per adequar les instal·lacions i paga, a més, quatre milions anuals de lloguer de les instal·lacions a BSM, l'empresa municipal que gestiona l'estadi.

Amb aquest pressupost, que inclou el vip, es van adaptar dos

 ?? À  x Garcia ?? Els espais oferta gastronòLe­s sales Cupra i mica que canvia Damm, patrociseg­ons el rival. nadors oficials del No hi falta mai club, amaguen a el pernil, tallat l’interior una barra davant dels de begudes i una clients
À x Garcia Els espais oferta gastronòLe­s sales Cupra i mica que canvia Damm, patrociseg­ons el rival. nadors oficials del No hi falta mai club, amaguen a el pernil, tallat l’interior una barra davant dels de begudes i una clients
 ?? À  x Garcia ??
À x Garcia

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain