La Vanguardia (Català-1ª edició)

Un Barça molt vip

-

passadisso­s i es van vestir amb estructure­s circulars de color fusta, parquet al terra i llum. Molta llum blaugrana. Hi aporta un toc distintiu i especial. Una de les sales, la Cupra, fins i tot té un balcó amb vista sobre la pujada olímpica des de la plaÁa d'Espanya. Es pot admirar una posta de sol magnífica i gaudir dels privilegis gastronòmi­cs des d'una hora i mitja abans del partit i fins a 60 minuts després.

A les dues estances hi ha productes de marxandatg­e d'alt standing, com ara els estotjos amb un diamant d'1 quirat de la gespa del Camp Nou per 15.000 euros, penjolls de l'estadi blaugrana d'or amb diamant per 1.000 euros, o pins i braÁalets de pell amb l'estadi o l'escut i l'esmentada pedra preciosa per 699 i 499 euros respectiva­ment. També es venen les samarretes d'edició limitada que patrocina Spotify amb el logo de Rosalía, Karol G o els Rolling Stones i que poden arribar als 1.000 euros.

Unes 200 empreses com ara

pica i, si els cal, Els clients enal marge, poden tren a Montjuïc, triar dues expees posen un riències per braçalet distinviur­e de prop tiu, beuen i menl’arribada del gen manduca del primer equip i càtering Singulacon­èixer les ris, gaudeixen de instal·lacions o la panoràmica viure l’escalfaque ofereix la ment prepartit muntanya olím- des de la gespa

Mitsubishi Electric, Aramark, Eurofred, Allesanaut­o o DS Smith han sol·licitat el passi de temporada per gaudir d'aquesta experiènci­a vip. Fan servir aquestes llotges i les cedeixen com a eina de fidelitzac­ió per als seus clients o bé per als seus patrocinad­ors.

Més enllà de les empreses –fa 20 anys que algunes segueixen el club– també hi ha uns 300 clients amb abonament vip. Els preus d'aquests passis anuals siguin empreses o clients oscil·len entre els 6.500 i els 16.000 euros per temporada depenent del producte triat i dels afegits. Els lots poden incloure el trasllat a Montjuïc des de l'aeroport i viceversa, visites al Museu del FC Barcelona i també invitacion­s als partits de les seccions profession­als –bàsquet, futbol sala, handbol, hoquei patins– i a l'estadi Johan Cruyff per veure els partits del BarÁa Femení i del filial masculí, el BarÁa Atlètic. Els passis més complets disposen fins i tot d'una de les limitades places d'aparcament que l'Ajuntament de Barcelona ha concedit al club.

També es poden adquirir passis per partits, depenent de la disponibil­itat. Però es perden aquells avantatges d'accés a altres activitats del club. En el cas del BarÁa-PSG, sens dubte el partit més vip de la temporada, un passi oscil·lava entre els 900 i els 1.700 euros. Per aquest partit el club va ingressar més de 7 milions d'euros en entrades.

Però encara n'hi ha més. Els últims mesos el club ha posat en marxa dues experiènci­es extra

 ?? À  x Garcia ?? L’experiènci­a
À x Garcia L’experiènci­a
 ?? À  x Garcia ??
À x Garcia

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain