La Vanguardia (Català-1ª edició)

Caviaroli, sinònim d'innovació alimentàri­a per a l'alta cuina

Gourmet a fons En el món de la gastronomi­a, la innovació Ès un ingredient tan essencial com la sal i el pebre

-

Caviaroli, una empresa familiar que ha revolucion­at la cuina amb la seva tècnica d'esferifica­ció, ha col·laborat amb el reconegut xef Albert Adrià per crear Oliquida, una nova marca de salsa d'oliva líquida que promet transforma­r l'experiènci­a culinària tant en restaurant­s com a cases.

A més, la firma ha afegit un nou sabor a la seva gamma de productes: el Caviaroli amb alfàbrega, una fusió d'oli d'oliva verge extra i la frescor de l'alfàbrega. amb chipotle, un picant i fumat.

Oliquida no només és un adob ideal per a amanides, arròs, pastes, carns i peixos, sinó que també pot emulsionar-se amb altres ingredient­s per crear vinagretes delicioses o incorporar-se en la preparació de salses casolanes com la maionesa.

La seva capacitat per ser escalfat amplia encara més la seva versatilit­at, permetent el seu ús en una varietat de receptes i maridatges.

El procés creatiu darrere d'Oliquida va comptar amb la participac­ió del xef Albert Adrià, qui va aportar la seva experiènci­a i gust per desenvolup­ar aquest adob singular.

Originalme­nt pensat per a la restauraci­ó i el càtering, Oliquida ha estat guardonat com a producte més innovador als Premis InnoForum del Gastronomi­c Forum Barcelona 2021 i amb el Premi Innoval a la categoria d'Olis, Vinagres i Condiments a Alimentari­a 2022. pebrot

Són ideals per afegir un toc aromàtic a amanides, risottos, pastes, pizzes, cítrics, gelats i sorbets, i mariden perfectame­nt amb sopes, cremes, peixos, mariscs i carns.

Amb una presència a més de 20 països i a les taules dels millors restaurant­s del món, Caviaroli ha aconseguit creuar fronteres i delectar paladars internacio­nals.

L'empresa destina el 20% de la seva producció al consumidor final i el 80% al canal HORECA, amb més de 20 referèncie­s en esferifica­cions i més del 60% de la seva producció destinada a l'exportació.

La constant evolució de

Caviaroli i la seva capacitat per sorprendre tant a cuiners profession­als com a foodies auguren un futur prometedor per a l'empresa, i és que Caviaroli segueix consolidan­t la seva posició com a sinònim d'innovació alimentàri­a a l'alta cuina.

Així mateix, Caviaroli continua marcant tendència en la gastronomi­a d'avantguard­a, oferint experiènci­es culinàries úniques que combinen tradició i innovació.

Amb Oliquida i les perles d'oli d'oliva amb alfàbrega, l'empresa catalana fundada el 2011 per la família Ramon convida a xefs i aficionats a explorar nous horitzons de sabor i creativita­t a la cuina.

Pots trobar una gran varietat de productes Caviaroli a gourmetlav­anguardia.com.

 ?? FOTO CAVIAROLI ??
FOTO CAVIAROLI
 ?? FOTO CAVIAROLI ??
FOTO CAVIAROLI
 ?? FOTO CAVIAROLI ??
FOTO CAVIAROLI

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain