La Vanguardia (Català) - Culturas

Els dj ala platja

- S.C.

La platja del Fòrum i el Parc de la Pau, a Sant Adrià del Besòs, s’estan consolidan­t com a escenari estiuenc inevitable –a l’ombra de les tres xemeneies caracterís­tiques de la zona– per als amants de l’electrònic­a ballable gràcies al BCN Beach Festival. L’esdevenime­nt arriba aquest any a la sisena edició amb una proposta musical que, com és habitual, es concentra en una jornada única en la qual els beats s’allarguen fins a ben entrada la matinada.

El cartell no defrauda els seguidors, ja que inclou un grup selecte amb alguns dels millors i més populars discjòquei­s del gènere, la majoria dels quals ja han passat per l’escenari del festival en passades edicions. És el cas de l’holandès Armin van Buren, que ja ha exercit del que se’n podria dir cap de cartell en les dues últimes edicions, dit amb el permís d’un altre dels discjòquei­s que apareixen sempre en el top ten mundial dels grans mestres de cerimònies de la pista de ball: David Getta, que només s’ha perdut una de les cinc edicions del BBF celebrades fins avui (la del 2017). Guetta és un dels grans especialis­tes internacio­nals a l’hora de fabricar hits ballables que, més enllà de les discoteque­s, solen ocupar primers llocs en les llistes d’èxits de les emissora de ràdio.

Completen el cartell d’artistes el suec Alesso, el nord-americà Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike’s (el duo format per dos germans belgues que sol ocupar les primeres posicions en els rànquings dels millors dj de l’any), l’holandès Don Diablo o el barceloní Brian Cross entre altres dj que convertira­n l’espai en una macrodisco­teca a l’aire lliure.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain