La Vanguardia (Català) - Diners

Avançat al seu temps

- Margarita Puig

undada l’any 1874, Clerc és una de les últimes famílies independen­ts al sector de l’alta rellotgeri­a suïssa. I la que és ja la quarta generació d’aquesta família de Ginebra manté el seu compromís per mantenir-se per davant del seu temps trencant tota mena de convencion­alismes.

Una mostra d’aquesta inquietud són les tres col·leccions Hydroscaph, una gran família de rellotges de luxe potents i moderns. Es tracta del Hydroscaph H1 Cronòmetre, que ha aprovat el repte del certificat­COSCi s’ha unit al selecte grup d’autèntics cronòmetre­s. La seva caixa és la més complexa de la indústria, Té la caixa més complexa de la indústria rellotge- ra, amb més de cent peces. Està inspirat en composta per més de 100 peces, i deu la seva inspiració a l’última generació de submarins d’alta tecnologia.

El Hydroscaph Cronògraf Central Edició Limitada, amb una caixa equipada amb més de 103 parts i reforços laterals que garanteixe­n la resistènci­a a l’aigua de fins a 500 metres. I el Cronòmetre Hydroscaph GMT Power-Reserve, pensat per suportar les condicions extremes del submarinis­me i presentat en l’última edició de Baselworld, una de les fires d’alta rellotgeri­a més importants del món.

Per si fos això poc, Clerc Geneve ha anunciat el seu patrocini a llarg termini amb la companyia SubAviator Systems, especialit­zada en el disseny i producció de minisubmar­ins privats. Gerald l’última generació de submarins d’alta tecnologia Clerc, actual president de la firma rellotgera i director creatiu des del 1998, pretén anar més enllà del simple patrocini. La idea és que les dues companyies puguin beneficiar-se de la investigac­ió i coneixemen­ts mutus per millorar les seves respective­s o comunes “màquines d’exploració”.

La col·laboració amb SubAviator Systems permetrà que la firma rellotgera vagi més enllà en les seves idees innovadore­s en el sector de l’alta rellotgeri­a ja que tindrà accés al Laboratori d’Investigac­ió i Desenvolup­ament del líder mundial en tecnologia marina. Amb això podran provar els seus ja per si mateixos particular­s i potents rellotges en les circumstàn­cies i condicions més extremes.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain