La Vanguardia (Català) - Diners

Créixer en vendes físiques

-

Brava Fabrics La firma de moda urbana ha inaugurat el seu segon punt de venda físic a Barcelona Després del llançament fa dos anys del seu concept

store al barri barceloní del Poblenou, la jove start-up, nascuda l’any 2015 originària­ment com un negoci de venda en línia de camises estampades per a homes, mira de reforçar la seva pre- sència en el panorama físic. No en va, el següent pas, tal com admet Ivan Monells, soci fundador de la marca juntament amb Ramón Barbero, és inaugurar una botiga física aMadrid abans de l’estiu.

Amb tot, la start-up, que va tancar el 2017 amb una facturació de 900.000 euros, encara genera un 75% de les seves vendes al canal en línia, bona part en plataforme­s com Ama- zon o el marketplac­e d’El Corte Inglés.

Per això, ara vol centrar els esforços a augmentar les vendes al canal físic tant a Espanya com a Europa, a través de la distribuci­ó de les seves peces en botigues multimarca, amb el focus posat en mercats europeus com Alemanya, Holanda, Bèlgica, Itàlia i els països nòrdics. Per aconseguir aquest objectiu, els dirigents de Brava Fabrics diuen que seran presents en fires internacio­nals com les de Pitti Uomo, a Florència, i Seek, que se celebra a Berlín.

Brava Fabrics, que fabrica les seves col·leccions a cavall de Portugal i Espanya, a fi d’oferir moda socialment responsabl­e i, alhora, controlar tot el procés de producció de les seves col·leccions, va augmentar en un 65% les vendes durant el 2017 respecte a l’exercici anterior, i va arribar a produir un total de 25.000 peces.

 ??  ?? Ivan Monells i Ramón Barbero, fundadors de la firma de moda, i la nova botiga de Barcelona
Ivan Monells i Ramón Barbero, fundadors de la firma de moda, i la nova botiga de Barcelona
 ??  ?? La firma posa el focus en mercats europeus com Alemanya, Holanda i Itàlia
La firma posa el focus en mercats europeus com Alemanya, Holanda i Itàlia

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain