La Vanguardia (Català) - Diners

L’actual mercat compta amb una important demanda d’automòbils urbans crossover

-

quen per l’elevada qualitat dels materials. L’automòbil fabricat aMartorell té unes cotes d’habitabili­tat superiors, tant en amplada com en altura. També té un espai de maleter superior, mostrant-se així més funcional en l’ús diari.

Tots dos poden comptar amb diferents nivells d’equipament, sempre amb les màximes garanties en matèria de seguretat i amb excel·lents possibilit­ats en qüestions de connectivi­tat i entretenim­ent. L’Arona està plenament connectat gràcies al sistema Full Link, que permet vincular el telèfon al cotxe mitjançant Seat DriveApp i Apple Car Play, Android Auto oMirror Link.

També podrà disposar del servei de veu interactiu de la companyia americana Amazon Alexa. Per la seva part, la versió N-Connecta del Juke incorpora el nou NissanConn­ect que permet accedir a les apps i té navegador 3D en una pantalla a color de 5,8 polzades. Ambició dinàmica En matèria de comportame­nt, hi ha una igualtat manifesta entre Juke i Arona. Tant Nissan com Seat mostren la seva ambició i no es conformen amb oferir agilitat i facilitat de conducció a les grans ciutats.

Quan aquests automòbils surten a la carretera es mostren confortabl­es i dinàmics, sent ca- paços de proporcion­ar una agradable experiènci­a de viatge als seus ocupants. És cert que no assoleixen els nivells de confort de marxa d’alguns models de segments superiors, però compleixen amb nota en qualsevol circumstàn­cia.

Nissan disposa d’una extensa gamma de possibilit­ats mecàniques, que inclou diversos motors des de 94 fins a 218 CV de potència, combinades amb les versions Nismo, capaces d’entu- siasmar els més exigents amb el dinamisme. El constructo­r japonès compta també amb la possibilit­at de gaudir en algun d’ells de tracció integral, una opció no contemplad­a en l’automòbil de Seat.

Sense menystenir la importànci­a del rendiment, el fabricant de Martorell se centra en mecàniques molt compromese­s amb l’eficiència i es conforma amb oferir potències que oscil·len entre 95 i 150 CV.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain