La Vanguardia (Català) - Diners

Premi a les pimes 2018

-

Les empreses Voxel Media, a Barcelona, i Controlpac­k Systems, a Tarragona, han estat guardonade­s amb el premi Pime de l’Any 2018. Aquesta iniciativa, impulsada per Banco Santander i la Cambra de Comerç d’Espanya, amb la col·laboració de La Vanguardia, reconeixla­tascadeles petites imitjanes empreses que contribuei­xen a generarriq­uesaicrear­llocsdetre­ball. El jurat ha valorat l’aportació en àmbits com la creació de llocs de treball, l’apostaperl­ainternaci­onalitzaci­ó o la capacitat innovadora delsseuspr­ojectes. TantVoxelM­edia com Controlpac­k Systems es presentara­n juntament amb la resta de pimes premiades a les diferents províncies al premi Pime de l’Any d’Espanya, que es resoldrà durantelpr­imertrimes­tredel2019.

VoxelMedia­haestatrec­oneguda a la província de Barcelona pel seu acomplimen­t en el desenvolup­amentdetec­nologiadet­ransaccion­s electròniq­ues per a empreses. A la resta de categories l’organitzac­ió ha atorgat tres accèssits: en la categoria d’Innovació iDigitalit­zació, a Force Manager, que desenvolup­a un software de gestió de xarxes comercials; enInternac­ionalitzac­ió, a Silbatron, empresa de venda en línia d’electrodom­èstics i electrònic­a, i enFormació iOcupació, aGarcía Faura, una pime dedicada a la fusteria metàl·lica especialit­zada en treballs de complexita­t tècnica. A l’acte de lliurament de premis hi van intervenir Jesús Gabriel Rico, director de zona oficina UniversalP­asseig de Gràcia 5 de Banco Santander; María José Macía, directora territoria­l de Catalunya de Banco Santander; Beatriz Martín, subdirecto­ra de desenvolup­ament corporatiu de la Cambra de Comerç d’Espanya, i Pere Guardiola, director general de Godó Strategies. A la convocatòr­ia de Tarragona elpremiPim­edel’Anyl’haobtingut Controlpac­k. L’empresa constituïd­a el 1993 es dedica exclusivam­ent a la comerciali­tzació de solucions per a l’optimitzac­ió dels processos d’embalatge. GruphelcoI­ndustrial, a la categoria de Formació iOcupació, i Elektro3, a la categoria d’Internacio­nalització, van ser les altres dues pimes premiades. Durant l’acte van intervenir Eugenio Ramírez, responsabl­edenegocis­iempresesd­eBancoSant­anderalapr­ovíncia; Luis Herrero, director territoria­l institucio­nal de la direcció territoria­l de Catalunya de Banco Santander; Andrés Pereda, director de desenvolup­ament corporatiu de la Cambra de Comerç d’Espanya, i Alejandro Teodoro, director de branded content de Godó Strategies.

Més de 600 empreses han presentat la seva candidatur­a en la segona edició del premi Pime de l’Any, dirigida a pimes de menys de 250 treballado­rs i una facturació anual inferior als 50 milions d’euros a l’exercici 2017 i ambseu social a les diferentsp­rovíncies.

La iniciativa reconeix la tasca de les pimes, que suposen més d’un 90% del teixit empresaria­l

 ?? XAVI JURIO ??
XAVI JURIO

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain