La Vanguardia (Català) - Diners

L’app de la política

-

Naveler recopila, selecciona i analitza els continguts que es generen sobre un personatge, partit o institució

La política és una gran generadora de continguts, ja sigui en mitjans de comunicaci­ó o en plataforme­s de vídeo, xarxes socials, fòrums d’opinió, llocs web... Recopilar tots aquests continguts, selecciona­r-los i analitzar-los per convertir-los en informació rellevant és una feina aclaparado­ra. Amb l’objectiu de buscar una solució a aquest problema, les empreses Public Affairs Experts iMabrian Technologi­es van ajuntar forces per crear la filial Naveler, de l’anglès relevan(t) llegit al revés.

L’app de Naveler, que es va començar a comerciali­tzar a finals de l’any passat, vol ser “una escolta activa sobre totes les mencions entorn de personatge­s o fets polítics”, explica Santi Camps, cofundador de la start-up juntament amb Juan Soler i Joan Roselló.

El model de negoci d’aquesta empresa amb seu a Barcelona es basa en el pagament d’una quota per subscripci­ó, amb un preu bàsic de 15.000 euros anuals. Naveler opera a Espanya i Llatinoamè­rica i preveu acabar l’any amb una facturació de 500.000 euros.

Opera a Espanya i Llatinoamè­rica i preveu facturar 500.000 euros

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain