La Vanguardia (Català) - Diners

Gelats personalit­zables

-

Love Pop és una marca de polos d’elaboració artesanal Nascuda el 2017, la firma de gelats artesanals Love Pop estrena el seu tercer estiu amb el llançament d’una línia de gelats prèmium personalit­zables. “Són gelats fets amida per a ocasions especials, com un casament, festivals, aniversari­s...”, explica Natàlia Puiggros, fundadora de Love Pop. “Estem desenvolup­ant el polo Born Rosé de vi rosat i un còctel d’edició limitada per a lamarca Mezcal Amores”, indica Puiggros. La firma de gelats està especialit­zada a elaborar artesanalm­ent polos de fruita que ven a través d’un selecte grup de restaurant­s de Barcelona i les illes Balears.

Després de treballar en el món de la producció, Aida Bresolí va veure l’oportunita­t de crear una plataforma per posar en contacte les productore­s amb propietari­s que volguessin llogar espais per a rodatges o sessions fotogràfiq­ues. Així va néixerMelo­c, que des del desembre és incubada a Barcelona Activa. La start-up té més de cent espais al seu catàleg, sobretot a Barcelona, amb una forquilla de preus de 100 a 5.000 euros el dia.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Meloc posa en contacte les productore­s amb propietari­s que lloguen espais per a rodatges i sessions fotogràfiq­ues
Meloc posa en contacte les productore­s amb propietari­s que lloguen espais per a rodatges i sessions fotogràfiq­ues

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain