La Vanguardia (Català) - Diners

RELLOTGE MIG SEGLE DE LLEGENDA

- René-Pierre Vuistiner

Rellotge que celebra el 50 aniversari | Caixa d’acer i moviment cronògraf automàtic | Edició de 169 peces | Preu: 5.950 euros

TAGHeuerce­lebra 50 anys d’un dels seus modelsmés icònics, el Monaco, ambcinc edicions limitades inspirades en les tendències, colors i estils propisde cada unad’aquestes cinc dècades (1969- 2019).

ElMonacode­Heuer(TAG nofigurava encara en elnom de l’empresa) va suposar el 1969unimpa­cte brutalper als aficionats a la rellotgeri­a per la radicalita­tdel seu disseny, amb una caixa quadrada hermètica a l’aigua, una cosa mai vista fins aleshores. El reconeixem­ent definitiud’aquellMona­cova venir quan el 1971 el rellotge va compartir primer pla a lapantalla granambSte­veMcQueen a lapel·lícula LeMans.

El primer d’aquests rellotges commemorat­iuss’inspira del Monaco1969-1979 i s’ofereix en una edició limitada (169 peces). Posseeix una caixa d’acer inoxidable de 39mm ambcorona a lesnouhore­s i destaca per la seva esfera és de color verd.

Al’interior batega elprestigi­ós Calibre 11, versiómode­rna delmovimen­t cronògraf automàtic del modelMonac­ooriginal del 1969, ambuna reserva demarxade4­0hores. Apart d’hores iminuts, el rellotge incorpora una finestra de data, una petita busca dels segons i uncomptado­r de minuts del cronògraf.

De pel·lícula El rellotge Tag Heuer és un record dels 50 anys d’aquest exemplar, que va revolucion­ar el mercat amb la seva forma quadrada i que va ser vestit pel gran Steve McQueen

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain