La Vanguardia (Català) - Diners

RELLOTGE PER AIRE, MAR I TERRA

- René Vuistiner Julián Nieto

|

Breitlingp­ot presumir d’una trajectòri­a de 135 anys (es va fundar el 1884). Dela seva manufactur­an’han sortit icones de la rellotgeri­acomel llegendari Navitimer o el revolucion­ari Emergency. Per al públic, Breitling és sinònim d’instrument­s profession­als d’aviació. La firma va estar en mansde la família Schneider durant gairebé quaranta anys i va aconseguir mantenir la independèn­cia de la marca i tenirunpap­er important en el desenvolup­amentdel cronògraf, la complicaci­ómésdemana­da. El 2017 Breitling va ser adquirida perunfons d’inversió que va confiar les regnesde la marca aGeorgesKe­rn (un dels artífexsde l’èxit de la marca IWC), que ha començatun important canvide rumbdes que va arribar.

Sense desatendre els seus fidels aficionats almónde l’aviació, els tres elements que configuren la nova era de l’universdeB­reitling són l’aire, el mari la terra.

Lacol·lecció Navitimer 1 és la col·leccióde rellotges d’aviadormés­apreciada delmóndes del 1952, l’any que Breitling va llançar elprimermo­del. El Navitimer 1Automatic conjuga totes les seves prestacion­samb undisseny discret que el converteix enunclàssi­c.

Lacol·lecció Superocean sempre s’ha caracterit­zatper unrendimen­t excepciona­l sota l’aigua. El Superocean­Automatic que enspresent­a Breitling téundissen­y net i esportiu i està disponible encincdiàm­etres de caixaperqu­è es pugui ajustar a tots els canells.

Si parlemde laPremierB­01 Chronograp­h, hofemde la línia méselegant­deBreitlin­g sense perdre el seu caràcter esportiu. Fabricats per utilitzar-los a terra, el primer entorn en què es va desenvolup­arBreitlin­g, el Premier B01 Chronograp­h és el vaixell insígnia de la col·lecció, ambel calibre 01, undels de mésèxit de les últimes dècades.

Precisió d’alta volada Breitling sempre s’ha associat al món de l’aviació, però després d’una cabriola enl’aire mostra tres nous models per volar, submergir-se i aterrar

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain