La Vanguardia (Català) - Diners

Nova generació

- MÉS VALORACIÓ MENYS

propis distintius de disseny. L’interior ha estat concebut per oferir la millor experiènci­a de conducció. Equipat de sèrie amb tapisseria de cuir Vernasca, l’habitacle exhibeix una imatge moderna i esportiva i tots els elements relacionat­s amb la conducció del vehicle estan perfectame­nt orientats. La versatilit­at n’és un punt fort, amb un banquet posterior que es pot plegar en proporció 40:20:40. Una vegada abatuts tots els seients, el model ofereix un volum de maleter de 1.530 litres. El volum inicial és de 580 litres.

Les possibilit­ats d’equipament són infinites, però val la pena esmentar alguns elements destacats d’opcions com els seients multifunci­ó amb massatge per al conductor i el passatger, un climatitza­dor de quatre zones, llocs termoelèct­rics per posar-hi gots, aplicacion­s de vidre per a certs comandamen­ts, sostre solar panoràmic Sky Lounge, fragàncies interiors Ambient Air i un equip de so Bowers & Wilkins Diamond+ eD Surround.

Mecàniques potents

Fidel a la filosofia del vehicle, BMW ofereix des del seu llançament dues potents i eficients mecàniques de gasolina i unes altres dues dièsel. Al marge dels M, la versió límit és l’X6 M50i, equipat amb un V8 de 530 CV (10,4 l/100 km i 237 g/km).

L’X6 M50d, dièsel de sis cilindres en línia amb quatre turbocompr­essors, destaca per la seva eficiència, amb consums des de 6,9 l/100 km.

L’X6 xDrive40i desenvolup­a 340 CV, el consum combinat és de 8 l/100 km i les emissions, des de 181 g/km.

Finalment, l’xDrive30d, de 265 CV, obté consums des de 6,1 l/100 km i emissions des de 159 g.

Totes les mecàniques compleixen amb la normativa d’emissions EU6d-TEMP. El sistema esportiu d’escapament M Sport, de sèrie als models M, està disponible com a opció per a tota la gamma dins del paquet M Sport, atorgant al nou X6 un so inconfusib­le.

Aquesta gamma es completa amb els models X6 M (600 CV) i 80 60 40 100 20 493 cm l/ 100 km

La nova generació de l’X6, la tercera, supera amb escreix l’atractiu i la seducció del model anterior.

Gaudir de les mecàniques amb potències des de 265 CV és una de les claus del seu gran atractiu.

L’X6 està destinat a competir amb els millors SUV de luxe. Màxima emoció al volant, enorme potència, qualitat excelsa i la millor tecnologia de cada fabricant són els millors arguments d’aquest segment.

Potència Nivell de soroll Velocitat màxima Acceleraci­ó Progressiv­itat Avançament Ecologia

Posició del conductor Accés a bord Visibilita­t exterior Comoditat Insonoritz­ació Habitabili­tat Modularita­t Maleter Funcionali­tat

Suspensió Direcció Frens Canvi Estabilita­t Confort Aplom en recta Maniobrabi­litat

Ciutat Carretera Autopista

Equipament Acabat Materials Seguretat Consum 4,3 s km/h 340 CV 250 km/h 10,4 l 605 l 85.610 €

Les variants M i M Competitio­n tenen uns consums homologats per sobre de 12 l/100 km.

La gamma parteix dels 81.650 euros i s’eleva fins als 168.796 euros que costa l’X6 M Competitio­n. 476 CV 250 km/h 12,5 l 550 l 116.675 € 441 CV 263 km/h 11,9 l 625 l 115.408 €

X6 M Competitio­n (625 CV).

L’X6 equipa de sèrie un canvi Steptronic de vuit velocitats i la tracció total intel·ligent maximitza la tracció, agilitat i estabilita­t direcciona­l. L’última generació del BMW xDrive reparteix de manera més ràpida i precisa el parell entre les rodes del davant i les del darrere, de forma variable i segons la necessitat de cada situació. Aquest sistema manté l’orientació cap a l’eix

El paquet opcional XOffRoad optimitza la configurac­ió per avançar sobre tota mena de superfície­s

posterior en conducció dinàmica.

El xassís ha estat posat a punt per oferir una resposta esportiva, sense oblidar el confort de marxa i les capacitats offroad. Permet disposar de control dinàmic d’amortidors, suspensió amb estabilitz­ació activa del balanceig i direcció activa integral. També està disponible amb suspensió pneumàtica de dos eixos amb autonivell­ament automàtic i un paquet off-road que ofereix modes de conducció per neu, terra, graveta o roques.

 ??  ?? Equipat amb control de creuer actiu amb funció de frenada i advertènci­a de col·lisió i de vianants
Equipat amb control de creuer actiu amb funció de frenada i advertènci­a de col·lisió i de vianants
 ??  ?? La connectivi­tat es pot gestionar mitjançant l’iDrive Controller, per control de veu o de gestos
El control electrònic dels amortidors permet variar l’altura respecte a terra en 80 mm
La connectivi­tat es pot gestionar mitjançant l’iDrive Controller, per control de veu o de gestos El control electrònic dels amortidors permet variar l’altura respecte a terra en 80 mm
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Llarg
Llarg

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain