La Vanguardia (Català) - Diners

Menjar per a l’oficina

-

Nora Real Food aposta per menús frescos i de qualitat servits en envasos de vidre o compostabl­es i amb bicicleta Durant les seves pràctiques università­ries, Nora Vallcorba es va adonar de “l’escassa oferta existent de menjar per emportar a l’oficina”. Cursava un grau d’Administra­ció i Direcció d’Empreses a Esade i, tot just acabar-lo, va decidir crear una empresa que permetés als treballado­rs poder gaudir de “menjar sa, fresc i original”. La va fundar amb la seva mare, Nora Barata, “que com a gran passió sempre ha tingut la cuina”, explica Vallcorba. La van anomenar Nora Real Food.

Fundada fa un any i mig, Nora Real Food ja té entre els seus clients companyies com Sanofi, Boston Consulting Group, PepsiCo, Swarovski o Isdin. “Treballem tant per a particular­s com per a empreses”, explica l’emprenedor­a. El treballado­r entra al web de la start-up i selecciona el menjar que vol. “Tenim una carta diària amb moltíssime­s opcions de menjar sa, fresc i original”, assegura Vallcorba. Els aliments s’elaboren a les instal·lacions que l’empresa té al barri del 22@ de Barcelona. El repartimen­t es fa amb bicicletes elèctrique­s sempre que es pot, i allà on no arriben externalit­zen el servei. L’emprenedor­a destaca que els envasos són de vidre o bé de material compostabl­e.

Dona servei a l’àrea metropolit­ana de Barcelona, amb una mitjana de 450 serveis cada dia, i el 2022 tenen previst fer el salt a Madrid. Van tancar el 2019 amb una facturació pròxima als 700.000 euros i preveuen arribar als 1,6 milions aquest exercici. L’empresa ocupa 18 persones i fins ara ha suposat una inversió de mig milió d’euros. Busca entre 500.000 i 6000.000 euros en una ronda de finançamen­t.

Nora Barata i Nora Vallcorba, mare i filla, van fundar Nora Real Food fa un any i mig

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain