La Vanguardia (Català) - Diners

HOTEL L’EXQUISIDA ESSÈNCIA DEL JAPÓ

- The Mitsui Kyoto Magda Bigas

Horikawa-dori Nakagyo-ku, Kyoto, 604-8502 | Obertura: estiu del 2020 | Preus per determinar | hotelthemi­tsui.com/kyoto

És una de les obertures més esperades del Japó i encarnarà l’essència de l’antiga capital imperial, reconeguda per la seva bellesa, la seva cultura i el seu patrimoni. L’hotel The Mitsui Kyoto ocupa la que va ser des de finals del segle XVII, i durant més de 250 anys, la residència dels Mitsui, una de les famílies més poderoses del país.

L’establimen­t, situat en un emplaçamen­t privilegia­t a prop del castell Nijo –la fortificac­ió que protegia el palau imperial–, conserva la porta original del 1703. Després de creuar-la, sorprendrà el seu vestíbul, concebut com un pavelló poètic de fusta amb detalls en roure, que recorden les plantes de bambú de la ciutat de Kyoto.

L’esperit de Teiokuichi­nyo, que expressa l’harmonia d’un jardí i l’arquitectu­ra en el seu conjunt, també es percep en un jardí interior de 1.300 m², a la recepció, i fins i tot a l’àrea termal, que inclou un spa de 1.000 m², amb font termal natural.

L’estil de les seves 161 habitacion­s, incloses les 17 suites, es reinventa inspirant-se en els salons de te tradiciona­ls, combinant un sofisticat disseny modern amb elements històrics. Per això s’ha optat per materials naturals i exquisits complement­s elaborats artesanalm­ent. L’artífex és André Fu, el projectist­a autor, entre altres dissenys, de l’Upper House Hong Kong. Els hostes més exclusius podran allotjar-se a la suite Presidenci­al o a la suite Onsen, amb jardí i bany termal propis.

Restaurant­s, bars i gimnàs són alguns dels serveis que complement­en l’oferta del que serà l’hotel més luxós de Kyoto.

 ??  ?? SUITE ONSEN L’estança disposarà d’un cuidat jardí i bany termal propis
SUITE ONSEN L’estança disposarà d’un cuidat jardí i bany termal propis
 ??  ?? DISSENY INTERIOR L’artífex és André Fu, un aclamat projectist­a d’interiors
DISSENY INTERIOR L’artífex és André Fu, un aclamat projectist­a d’interiors
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain