La Vanguardia (Català) - Diners

TURISME LA VERSIÓ PORSCHE DELS MARS

- Antònia Justícia Deu per deu

Iot de 41,5 m d’eslora | 2 suites, 3 camarots| cap.: 10 hostes, 10 tripulació| Marina, Gènova | www.camperandn­icholsons.com

D’entrada advertim que ni nosaltres en sabem el preu, però per als que aquest estiu busquen exclusivit­at amb total garantia sanitària, aquest iot pot ser una opció increïble, a més d’aportar privacitat i luxe a les nostres vacances. Es tracta de la versió nàutica del carismàtic i exclusiu automòbil Porsche, un disseny únic procedent de les taules de dibuix de l’icònic Porsche Design Studio, batejat amb el nom de Royal Falcon One.

Amb 41,5 metres d’eslora, el Royal Falcon One disposa de dues suites, la principal i la vip, i tres cabines per a convidats, a més d’un enorme saló principal amb una moderna barra de bar i sofàs de cuir, un jacuzzi a la coberta superior, una terrassa privada per a la suite principal i fins i tot una plataforma d’observació panoràmica. Té capacitat per a 10 hostes i va conduït per una tripulació de 10 persones, per a les quals el Falcon One també inclou espais d’allotjamen­t. Per capitaneja­r-lo es necessita almenys una llicència que permeti conduir vaixells de 499 tones d’arqueig brut. El seu opulent interior està dominat per una paleta de colors blancs grisos i negres i línies suaus que evoquen als models de Porsche, com ara el 911.

Es tracta d’una edició única la venda de la qual està gestionant la firma Camper Nicholsons Internatio­nal, especialis­ta en iots. “N’hi ha més unitats programade­s i de fet actualment s’està construint un casc. Per descomptat, aquest iot –el que ara és a la venda– es pot ajustar d’acord amb els desitjos i requisits dels compradors”, ens expliquen des de Camper&Nicholsons. Per això només cal anar fins a Gènova (Itàlia) i desplaçar-se fins al port de luxe de Marina, on es troba amarrat el Falcon One per ser inspeccion­at. “La compra d’un objecte com un iot de luxe, un automòbil de luxe, un jet privat, etcètera, es deu que t’enamores de la idea o l’objecte i en vols ser el propietari. Fem que els compradors primer se n’enamorin i després els diem el preu quan estiguin a punt per adquirir-lo”. O, si no, sempre podem continuar somiant.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain