La Vanguardia (Català) - Diners

4

-

Quadis, la xarxa més gran de concession­aris i tallers oficials d’Espanya, ha creat un innovador servei que permet realitzar la recepció activa i les reparacion­s menors sense que el client hagi de sortir del cotxe. Aquest nou servei, únic a Espanya i que acaba de posar-se en marxa, està disponible als seus 83 tallers ubicats a Catalunya i la Comunitat Valenciana i està motivat per l’aposta per la transforma­ció digital de la companyia amb l’objectiu d’adaptar-se a les noves demandes dels seus clients. A més, Quadis ha creat Drop&Go, un nou sistema de recepció de vehicles més ràpid i que evita el contacte amb els empleats del taller. La xarxa també ha detectat un canvi de tendència a l’hora de demanar cita prèvia per anar al taller: des de finals del mes d’abril, 8 de cada 10 usuaris han optat per demanar cita a través de la pàgina web, mentre que abans de l’inici de l’estat d’alarma només el 20% triava fer-ho d’aquesta manera.

Drive Thru permet realitzar tot el procés de recepció activa i reparacion­s menors, com un canvi de bateria, a través de videoconfe­rència amb l’assessor tècnic, la qual cosa fa que no s’hagi d’abandonar el vehicle. Per poder accedir a Drive Thru, el client s’identifica mitjançant un codi QR en arribar. Això li dona accés a seguir tot el procés mitjançant

Amb Drive Thru i Drop&Go, Quadis ofereix 4 sistemes de recepció. Es continua oferint la recepció amb assessor personal, en la qual un especialis­ta realitza la primera revisió de forma presencial, i la recollida i/o entrega a domicili

videotruca­da i a realitzar tots els tràmits relacionat­s amb la reparació de forma telemàtica, des d’aprovar o rebutjar el pressupost, fins a efectuar el pagament mitjançant passarel·la segura, sempre des de dins del cotxe.

En l’altre nou sistema de recepció implementa­t, Drop&Go, el client deixa el cotxe a l’aparcament de la concessió i s’identifica per codi QR per dipositar les claus del vehicle a la zona habilitada per a aquest tipus d’entrega, desinfecta­t periòdicam­ent com estableix el protocol de prevenció de Quadis. Aquest nou procés, amb sistema Optimachec­k –ecosistema digital de relació amb el client habilitat des de la recepció del vehicle en el Servei Oficial fins a la seva entrega–, brinda la possibilit­at de fer el seguiment de totes les etapes de la reparació d’un vehicle de forma telemàtica i sense interactua­r amb el personal del taller.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain