La Vanguardia (Català) - Diners

Nou impuls del rènting per a particular­s

-

CaixaBank, a través de CaixaBank Payments & Consumer, la filial de l’entitat especialit­zada en finançamen­t al consum i mitjans de pagament, i Arval, la firma líder mundial en rènting de vehicles i solucions de mobilitat, continuara­n treballant plegades en la innovació de la mobilitat i la creació de nous productes i serveis fins a l’any 2025. Les dues entitats han subscrit la renovació de la seva unió –segellada per primera vegada en el 2010– com a socis en el negoci del rènting de vehicles i solucions de mobilitat sostenible per a Espanya i Portugal, amb l’objectiu principal de contribuir a desenvolup­ar un nou ecosistema de mobilitat treballant conjuntame­nt amb els fabricants, els concession­aris i els clients finals.

El nou acord firmat per les dues entitats, per al període comprès entre el 2021 i el 2025, preveu processos i iniciative­s desenvolup­ades per millorar l’experiènci­a de l’usuari, especialme­nt a través dels canals digitals. Mitjançant aquest pla innovador, es preveu assolir els 150.000 vehicles comerciali­tzats i finançats en els propers cinc anys. Els projectes se centraran principalm­ent en la digitalitz­ació de l’experiènci­a del client i l’ampliació del catàleg de productes i serveis amb solucions de mobilitat elèctrica, compartida, connectada i autònoma.

Especialis­ta en les dues rodes des de fa més de 30 anys, Probike regala amb la compra d’una bicicleta urbana (més de 100 en estoc) de més de 500 € un pack a elegir: equipament urbà, asseguranç­a antirobato­ri per un any o finançamen­t en 36 mesos sense interessos

 ??  ?? CaixaBank i Arval són líders del negoci de rènting de vehicles
CaixaBank i Arval són líders del negoci de rènting de vehicles

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain