La Vanguardia (Català) - Diners

Ortodòncia invisible i sense intermedia­ris

-

Impress implanta directamen­t el tractament i ofereix l’opció de fer les visites de manera virtual per reduir costos

Amb presència en 20 ciutats espanyoles, dues de portuguese­s i una d’italiana, Impress neix amb l’objectiu de “posar l’ortodòncia invisible a l’abast de tothom” gràcies a l’eliminació dels intermedia­ris i a la digitalitz­ació del seguiment del tractament dental. Asseguren que la seva opció és un 60% més econòmica i afirmen que estan disposats a revolucion­ar l’ortodòncia invisible, que és la seva única àrea de negoci.

“Abans d’Impress l’ortodòncia invisible era un model bussiness to bussiness (d’empresa a empresa). Sempre hi havia un intermedia­ri pel mig”, afirma Sebastián Reyes, responsabl­e de vendes a Espanya de la companyia. “Eliminant els intermedia­ris podem oferir uns preus més econòmics”, assenyala Khaled Kasem, cofundador d’Impress i responsabl­e de l’equip d’ortodontis­tes.

L’altre avantatge competitiu sobre el qual se sustenta el negoci és la possibilit­at de fer el seguiment del tractament de manera virtual, amb la qual cosa el pacient estalvia temps i desplaçame­nts. “Hem fet una gran inversió en digitalitz­ació”, afirma Diliara Lupenko, directora executiva de l’empresa.

Amb seu a Barcelona, la companyia ha suposat fins ara una inversió superior als tres milions d’euros, sobretot en la construcci­ó de clíniques pròpies. Tenen una clínica a Barcelona i n’estan construint una a Madrid i una altra a València, i ja han arribat a un acord per edificar-ne una a Palma. Traslladen els ortodontis­tes on no tenen clínica pròpia. En total tenen 32 ortodontis­tes, que formen part d’una plantilla de més de 70 treballado­rs.

El seu primer any de vida han aconseguit captar prop de mil pacients actius en tractament. Abans de començar, cada pacient rep una simulació en 3D de com quedarà la seva dentadura al final.

Seguiment virtual

El pacient pot triar entre fer el seguiment de manera presencial o virtual. Aquesta última opció està pensada per evitar desplaçame­nts innecessar­is a la clínica, cosa que en temps del coronaviru­s minimitza el risc de contagi i evita paralitzar del tractament en cas de confinamen­t. El seguiment virtual es fa mitjançant una aplicació mòbil a través de la qual el pacient penja imatges del seu somriure perquè l’ortodontis­ta estigui al corrent del tractament.

 ??  ?? Durant el seu primer any de vida, Impress ha aconseguit captar prop de mil pacients
Durant el seu primer any de vida, Impress ha aconseguit captar prop de mil pacients
 ??  ?? El cost del tractament és de 1.975 euros, un 60% més econòmic que la competènci­a, asseguren
El cost del tractament és de 1.975 euros, un 60% més econòmic que la competènci­a, asseguren
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain