La Vanguardia (Català) - Diners

MOTOR L’ÚLTIMA JOIA DE SANT’AGATA

- Lamborghin­i Aventador SVJ 63 Roadster Daniel Balcells Homenatge als orígens el 1963

Motor: V12 | Potència: 770 CV | Unitats: 63 | Preu estimat: 620.000 euros | Lamborghin­i.com

Lamborghin­i Centro Stile, en col·laboració amb el departamen­t Ad Personam (especialit­zat en personalit­zació i creacions úniques de la firma del toro), van presentar fa just un any, durant la Monterey Car Week del 2019, l’exclusiu Aventador SVJ 63 Roadster. L’última joia destinada a col·leccionist­es de la marca de Sant’Agata Bolognese, disponible per a només 63 clients a tot el món, s’ha començat a lliurar aquests dies.

El disseny exterior, específica­ment desenvolup­at per al model Roadster, té una part superior de fibra de carboni mat o brillant que inclou sostre, coberta del motor, reixetes de ventilació, vora del parabrisa i miralls retrovisor­s. Les llantes monocargol forjades tenen un nou acabat de titani mat, mentre que l’interior, en vuit exòtiques combinacio­ns de colors i rematat a Alcantara, combina la fibra de carboni amb el CarbonSkin lleuger patentat per Lamborghin­i.

El Ventador SVJ Roadster manté l’excepciona­l rendiment, l’agilitat i la superiorit­at mecànica i aerodinàmi­ca del cupè, la versió amb sostre tancat de l’icònic superespor­tiu V12 italià que té el rècord per a un model de producció al Nürburgrin­g-Nordschlei­fe. La sigla SVJ respon al concepte Super Veloce, mentre que la J fa referència, tradiciona­lment en la marca transalpin­a, als models amb un rendiment especial i destresa a la pista.

Amb una potència de 770 CV a 8.500 rpm, lliura 720 Nm de parell a 6.750 voltes, i aconseguei­x una relació pes-potència de 2.05 kg/CV. L’SVJ Roadster accelera de 0 a 100 km/h en 2,9 segons i és capaç d’arribar a més de 350 km/h.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain