La Vanguardia (Català) - Diners

Atracció emocional

El ‘restyling’ de les carrosseri­es cupè i descapotab­le de la família de gamma alta de la firma arriba amb mesures per augmentar-ne el confort i eficiència

- Daniel Balcells

El Classe E Coupé iCabrio, les versions més amables, atractives i emocionant­s basades en la berlina executiva de MercedesBe­nz, s’actualitze­n en profundita­t per consolidar més encara el seu prestigiós posicionam­ent i potenciar-ne el caràcter exclusiu, emblemàtic i aspiracion­al. Les noves variants de línia esportiva i sostre practicabl­e, que complement­en el recent llançament del renovat Classe E en les seves versions sedan, familiar (Estate) i All-Terrain (familiar off road), arribaran a la tardor farcides d’innovadore­s tecnologie­s i equipament­s que les situen, una vegada més, al capdavant del segment prèmium d’orientació lúdica.

El Classe E Coupé i el Classe E Cabrio, juntament amb les seves respective­s variacions d’altes prestacion­s, AMG E 53 4MATIC+ Coupé i Cabrio, disponible­s més endavant, presenten una notable i evident evolució estètica respecte als models actuals del 2018 que es tradueix en un perfil esportiu més accentuat i en un disseny més perfilat, en especial referent a la secció frontal. Els fars amb tecnologia led integral incorporat­s de sèrie compten ara amb carcasses més planes. A més, s’ha modificat la disposició interior dels elements lluminosos als llums posteriors led. Igualment, els models de dues portes han assumit les modificaci­ons més importants introduïde­s ja en l’E berlina, a la venda des de fa uns mesos.

El Coupé llueix una expressiva silueta esportiva combinant la bellesa i les virtuts clàssiques d’un Gran Turisme amb un interior que proporcion­a el desitjat

Els nous Classe E Coupé i Cabrio són una síntesi perfecta de prestacion­s, elegància i confort

Amb 4,83 m de llarg, les carrosseri­es de 2 portes de l’E llueixen una presència molt sofisticad­a i elegant

 ??  ?? La capota insonoritz­ant compta amb diverses capes tèxtils amb un sofisticat aïllament tèrmic
Pot comptar amb paravents elèctric (Aircap) i calefacció a la zona del cap (Airscarf)
La capota insonoritz­ant compta amb diverses capes tèxtils amb un sofisticat aïllament tèrmic Pot comptar amb paravents elèctric (Aircap) i calefacció a la zona del cap (Airscarf)

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain