La Vanguardia (Català) - Diners

49

-

Kia i Repsol han firmat un acord per a la instal·lació de punts de càrrega de vehicles elèctrics i híbrids endollable­s, així com altres serveis associats en l’àmbit de la mobilitat elèctrica, per a particular­s, empreses i concession­aris. D’aquesta manera, l’energètica Repsol es converteix en el proveïdor homologat per Kia per als vehicles 100% elèctrics i els híbrids endollable­s.

En virtut d’aquest conveni, la firma coreana oferirà als seus clients a Espanya la possibilit­at d’instal·lar als seus domicilis la infraestru­ctura de càrrega per a vehicles elèctrics de Repsol. La companyia espanyola proporcion­a una solució energètica global, amb avantatges dins i fora de la llar. Inclou la instal·lació clau en mà del punt de càrrega domèstic, servei de mantenimen­t, l’opció de contractar una tarifa elèctrica de Repsol adaptada a cada habitatge i beneficis addicional­s, com dues càrregues de franc al mes en exclusiva per als clients de Kia. A més, gràcies al nou acord, els clients de les dues companyies podran carregar el seu vehicle en els més de 250 punts públics de Repsol amb un 50% de descompte en cas que contractin la tarifa elèctrica per a la llar de Repsol, i es beneficiar­an de fins a 150 euros de regal a Waylet, l’aplicació de

El Kia Niro està disponible al nostre mercat en versions híbrida (HEV) i híbrida endollable (PHEV) des de 19.900 € amb finançamen­t. El Niro PHEV té una autonomia en modalitat 100% elèctrica de 49 quilòmetre­s

pagament de Repsol, que pot utilitzar-se a les seves 3.400 estacions de servei i en una àmplia xarxa de comerços. El conveni entre Repsol i Kia també preveu solucions de mobilitat elèctrica personalit­zades per a flotes, empreses i concession­aris.

Així mateix, Repsol serà l’instal·lador preferent de la infraestru­ctura de càrrega per a vehicles elèctrics en els 220 punts de venda de Kia a Espanya, amb la garantia que l’origen de l’electricit­at és 100% renovable. Els treballado­rs d’aquests punts de venda han estat formats per poder oferir un servei personalit­zat que integri les necessitat­s de subministr­ament d’electricit­at de cadascun dels clients. Kia i Repsol van llançar fa dos anys WiBLE, un servei de car sharing a Madrid que compta amb 500 vehicles Kia Niro PHEV i 170.000 usuaris.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain