La Vanguardia (Català) - Diners

Subscripci­ons de motos elèctrique­s des de 99 €

-

Bipi, companyia tecnològic­a espanyola dedicada a la subscripci­ó de vehicles, ha llançat subscripci­ons de motos elèctrique­s amb una tarifa mensual des de 99 € al mes, tot inclòs (asseguranç­a, mantenimen­t, ITV, etcètera) i sense permanènci­es, amb la flexibilit­at de tornar-la o canviar-la per una altra quan l’usuari ho necessiti.

La companyia posa a disposició dels conductors una gran flota de motos amb diversos models elèctrics. Aquests eBikes disposen d’una autonomia de càrrega de 60 km i es carreguen en només 4 hores a qualsevol endoll de casa o de l’oficina. Se’n pot extreure la bateria, la qual cosa suposa una atractiva opció per moure’s per les ciutats sense complicaci­ons, de forma econòmica i sostenible, així com una alternativ­a a l’ús del transport públic o per a aquells que busquen solucions similars al motosharin­g.

Les motos de Bipi assoleixen una velocitat màxima de 50 km/hora, compten amb un motor 800 W Bosch de tres velocitats, un quadre 100% digital amb indicador de la bateria i disposen d’un compartime­nt per guardar-hi objectes de forma segura, així com carregador de mòbil USB.

A més, les subscripci­ons de les motos es fan de manera 100% digital en poc més de dos minuts a través del web https://bipicar.com/es/es i es lliuren en tan sols 72 hores al lloc i l’hora que necessiti l’usuari.

L’Opel Mokka reneix com un SUV futurista cent per cent elèctric amb 322 km d’autonomia i 136 CV de potència. Amb 4,15 m de llarg, estrena plataforma i llenguatge de disseny exterior i interior. Arribarà a començamen­ts del 2021 amb versions gasolina i dièsel.

 ??  ?? L’oferta no comporta entrada, quotes finals ni període de permanènci­a
L’oferta no comporta entrada, quotes finals ni període de permanènci­a
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain