La Vanguardia (Català) - Diners

Gominoles per cuidar-se

-

Mims proposa suplements alimentari­s per a l’autocura en forma de dolços, però sense sucres Procedents d’una família fabricant de gominoles, les germanes Marta i Clara Casas Casals no podien entendre per què els suplements alimentari­s eren tan poc atractius, segons la seva opinió. “La textura és dura, s’enganxen, el gust tampoc no és gaire bo...”, opina Marta Casas. En vista del consum cada vegada més elevat d’aquesta mena de productes i de la falta d’una oferta que els agradés, les germanes es van animar a crear la seva pròpia marca de suplements alimentari­s saludables i desitjable­s.

Mims va ser cuinada en plena pandèmia de la covid. “Quan vam decidir fundar l’empresa, ens van confinar, així doncs, vam posar fil a l’agulla mentre estàvem totes dues juntes sense sortir de casa”, explica Clara Casas. Després de més d’un any de treball, l’agost del 2021, van sortir a la venda els dos primers productes de Mims: uns suplements en forma de dinosaure per reforçar el sistema immune dels nens i d’altres en forma de grills de taronja i llimona per als adults. Ara, les emprenedor­es acaben llançar el seu tercer producte: uns llavis per a la cura de la pell, els cabells i les ungles. Es tracta, en tots tres casos, de suplements sense sucre i dels quals no convé superar la dosi recomanada, per molt desitjable­s que siguin, adverteixe­n les germanes.

La fabricació dels productes de Mims té lloc en països asiàtics. Venen a través de grans cadenes, com ara

El Corte Inglés, però també estan presents en farmàcies, herbolaris... Disposen, a més, d’un servei de subscripci­ó setmanal. En total, les gominoles saludables de les germanes ja es consumeixe­n en més de deu països europeus.

Amb seu a Barcelona i un equip de quatre persones, les cofundador­es preveuen acabar l’any amb una facturació de 300.000 euros.

Marta i Clara Casas Casals van fundar Mims en ple confinamen­t per la covid Fotos: Cassandra Stuyt

‘Minquie I’. Pigment pur sobre

tela, pintura de 32x26cm

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain