La Vanguardia (Català)

Mario Casas obvia les crítiques sobre la feina com a actor

-

Mario Casas encapçala el repartimen­t de l’esparada Tengo ganas de ti, segona part de la reeixida pel·lícula Tres metros sobre el cielo, que arriba demà a les cartellere­s espanyoles. Clara Lago i María Valverde, rivals a la pel·lícula per l’amor del protagonis­ta, van acompanyar l’actor en la presentaci­ó del film, dimarts a Madrid. Tanmateix, en la vida real es María qui ha conquerit el cor.

Casas va estar fent broma sobre les crítiques que ja va rebre pel paper com a Hache, a la primera pel·lícula de la sèrie, i que d’alguna manera espera que es repeteixin en aquesta segona: “Els crítics han carregat sempre contra mi i continuara­n fent-ho. A mi m’importa la gent que està amb mi, m’esforço pels que em donen feina”.

Contestant a la resta de crítiques relacionad­es amb la facili- tat per desfer-se de la samarreta a les pel·lícules, l’actor va comentar: “És una conya que em molesta una miqueta, però l’altre dia vaig veure Mientras duermes i vaig comptar que Luis Tosar se la treia més vegades que jo”.

L’actor i la resta dels companys van estar acompanyat­s per Fernando González Molina, que es torna a posar al capdavant de la sèrie amorosa basant-se de nou en les novel·les populars de l’escriptor italià Federico Moccia.

Encara que les dues pel·lícules van ser pensades com un tot, el director no descarta que hi hagi una tercera part: “No sé què pot passar, Moccia diu que hi ha elements per a una tercera, però ja veurem”. Així que encara hi ha esperança per a aquells que no es conformen a veure el final d’aquesta història d’amor adolescent. / Redacció

 ?? EFE ?? Clara Lago, Mario Casas i María Valverde, dimarts passat
EFE Clara Lago, Mario Casas i María Valverde, dimarts passat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain