La Vanguardia (Català)

Xavi arriba el més puntual i Cesc i Messi pels pèls

El casament aixeca expectació als voltants de Tamarit

-

“Tú sí que vales! Tú sí que vales!” Cridaven els centenars de curiosos que des del migdia esperaven pacientmen­t al costat del castell de Tamarit. Van compliment­ar Xavi (un dels primers jugadors de la plantilla a arribar al casament del seu company), Rosell, Eto’o, Busquets, Pedro i Gaspar. I van aplaudir Laporta, el que més es va deixar veure al volant del seu descapotab­le. Cesc i Messi, amb retard i en microbús, van entrar ràpidament al recinte emmurallat.

El “Tú sí que vales!” es va intensific­ar a partir de l’arribada de Risto Meiide i Merche. Tots dos van saludar el públic: la majo- ria, clients dels càmpings veïns. Tot i que molts dels convidats al casament es van desplaçar des de Tarragona (on es van allotjar en un hotel) fins a Tamarit amb autocar (van començar a arribar a les quatre de la tarda), pràcticame­nt tots els vips van arribar amb el seu propi cotxe.

Xavi, que va entrar sol, va arribar quan faltaven 45 minuts per a l’hora prevista de la cerimònia (que havia de començar a les sis de la tarda), deu minuts després entrava Sandro Rosell. A partir de llavors els convidats es van anar presentant sense pausa: Pedro i Busquets, tots dos amb vestit fosc, després l’expresiden­t Gaspar i Eto’o... Entre uns i d’altres, els autocars anaven descarrega­nt convidats: elles de llarg i colors vius. Molt de vermell, molt de fúcsia, molts tirants i talons de vertigen. “Fora! Fora!” Cridava la gent perquè els autobusos s’apartessin ràpid. Passaven deu minuts de les sis quan va arribar el cotxe blanc en què viatjaven Piqué i Puyol. Ells van poder entrar fins a l’interior del recinte sense baixar. La decepció de part del públic es va oblidar quan, ja a dos quarts de set, va arribar el microbús amb dos convidats molt esperats; Cesc i Messi, un dels pocs que va lluir vestit clar.

 ?? ROSER VILALLONGA ?? ebrar al castell de Tamarit amb el mar Mediterran­i com a testimoni
ROSER VILALLONGA ebrar al castell de Tamarit amb el mar Mediterran­i com a testimoni
 ?? XAVI JURIO ?? Una gran abraçada entre els nuvis va culminar el “Sí, vull”
XAVI JURIO Una gran abraçada entre els nuvis va culminar el “Sí, vull”
 ?? ROSER VILALLONGA ?? Busquets, Xavi i Sandro Rosell i esposa
ROSER VILALLONGA Busquets, Xavi i Sandro Rosell i esposa
 ?? ROSER VILALLONGA ?? Andrés besa la seva filla Valeria
ROSER VILALLONGA Andrés besa la seva filla Valeria
 ?? ROSER VILALLONGA ?? Andrés amb la seva mare
ROSER VILALLONGA Andrés amb la seva mare
 ?? ROSER VILALLONGA ?? i Carles Puyol
ROSER VILALLONGA i Carles Puyol

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain