La Vanguardia (Català)

Bar Refaeli i Dani Alves, parella de l’estiu

La model –ex de Leo DIC Caprio– i el futbolista –separat des del desembre passat– mantenen un idil·li, segons la revista ‘Lecturas’

- JOSEP SANDOVAL

La revista ‘Lecturas’ publica que la model israeliana i el futbolista brasiler estan junts

El 21 d’abril d’aquest any van passar diverses coses al món. Una, la pèrdua de possibilit­ats perquè el Barça guanyés la Lliga: sucumbia davant el Reial Madrid per 2-1. Els culers quedaven a set punts dels merengues i s’esgotaven les esperances d’afegir un altre títol al palmarès blaugrana. Com diu el refrany, després d’una cosa dolenta n’apareix una de bona. I en aquest cas, excel·lent, en termes amorosos.

Segons fonts diverses, aquella mateixa nit Bar Refaeli (27) i Dani Alves (29) compartien alguna cosa més que una decepció. La revista Lecturas, en l’edició que va aparèixer ahir, ja els defineix com la parella sorpresa de l’estiu.

La nit dels fets, la del 21 d’abril, després del partit, Bar Refaeli, el seu germà Neal i diversos amics se’n van anar a sopar al Nuba, tal com fa la model israeliana cada vegada que es trasllada de Londres, on té la seva base d’operacions europees, per veure el Barça, equip del qual és una fan acèrrima.

Ningú no va reparar en el fet que en un discret lloc a part Dani Alves, també habitual del lloc, arribava sol, s’hi estava uns quinze minuts, i desapareix­ia amb rumb a l’hotel Mandarin Oriental, on pel que sembla va pernoctar. Casualitat­s de la vida, l’establimen­t era el mateix on s’allotjava la model i el seu germà.

Aquella nit ningú no sap què va passar, només que Bar es va esfumar del Nuba molt aviat i en arribar a l’hotel va escriure al Twitter: “Barça lost. That blows”, una cosa així com el Barça ha perdut, quina mala sort (per traduir-ho delicadame­nt). Potser la bona

El 21 de l’abril el Barça va perdre l’oportunita­t de guanyar la Lliga, però potser a Bar li va arribar l’amor

sort la tenia massa a prop.

I fins aquí podem llegir perquè ja no hi ha més dades: només que Alves va abandonar l’hotel l’endemà a primera hora i més tard ho feien Bar i el seu germà.

La notícia d’ahir ha sorprès propis i estranys. Encara que se sabia l’admiració de Bar per l’equip català, i que fins i tot se la va arribar a relacionar (molt) amb Piqué i (menys) amb Cesc Fàbregas, a tots dos els feia gràcia el joc (a qui li amarga un dolç?), encara que no van utilitzar les xarxes socials per als seus adolescent­s comunicats on donen fe de les seves aventures quotidiane­s amb què col·lapsen les notícies que els paparazzis proven d’esbrinar: davant les novetats dels seus protagonis­tes no hi ha història que prevalgui, la qual cosa no significa que el que ells transmeten sigui dogma de fe.

Poques dades hi ha més de les vegades que s’ha vist la parella. Diuen a Lecturas que les seves trobades tenen lloc a Londres, on a ell li és més fàcil passar inadvertit, encara que no se’n té cap prova gràfica. Ara el que toca és aconseguir la imatge de tots dos junts. I torna a sorgir la pregunta: ¿seguiran el model Piqué-Shakira a base de persecucio­ns, carreres de cotxes, amenaces velades i sense velar per part de l’equip de seguretat de la noia? O, al contrari, soparan junts com una parella normal, es deixaran fer fotos i diran allò que “ens estem coneixent”? O, simplement, ella dirà en un tuit la veritat de la veritat?

Bar Refaeli va mantenir una relació intermiten­t amb Leo DiCaprio, que al final es va trencar per Erin Heatherton, model del mateix model, amb la qual cosa sembla que la idea de Bar continua rondant pel cap de l’actor. Per la seva part, Dani Alves, defensa del Barça, des del 2008 estava casat amb la seva compatriot­a Dinorah

Els escenaris de la relació són l’estadi del Barcelona, el restaurant Nuba i l’hotel Mandarin

Santana, que va conèixer als 18 anys. Amb ella va tenir els seus dos fills, Victoria i Daniel. El matrimoni es va trencar el desembre passat i des d’aleshores a ell no se li ha conegut cap idil·li, aventura o similar tan habitual entre els famosos amb possibles de qualsevol camp. Com que sembla un home tranquil, encara que apassionat, esperarem si qualsevol tarda (o nit, que això dels horaris dels partits sí que és notícia avui), el futbolista marqui un gol, s’aixequi la samarreta i mostri, tatuat, el rostre de Bar. Si és així farem una ullada al braç per comprovar si encara porta tatuat el nom de la seva ex.

 ??  ?? El director de la sèrie considera que no é
El director de la sèrie considera que no é
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ?? ANA JIMÉNEZ
TARGET PRESS ?? Dani Alves. Separat i pare de dos fills, no se li coneix cap relació, encara que surt a sopar amb amics, habitualme­nt els mateixos Bar Refaeli. La model israeliana ha estat nòvia eterna de Leo DiCaprio, amb qui va mantenir una relació intermiten­t. Ara...
ANA JIMÉNEZ TARGET PRESS Dani Alves. Separat i pare de dos fills, no se li coneix cap relació, encara que surt a sopar amb amics, habitualme­nt els mateixos Bar Refaeli. La model israeliana ha estat nòvia eterna de Leo DiCaprio, amb qui va mantenir una relació intermiten­t. Ara...
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain