La Vanguardia (Català)

Barcelona ciutat

-

Descobreix la caixa de música de Pau Casals. Exposició i activitats infantils dedicades a Pau Casals. Apropa a tots el públics la seva figura i crea un espai per gaudir de la música. L’Illa Diagonal. Av. Diagonal, 557. Audicions: cada 20 minuts de 12 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores.

Campionat final d’escacs. Activitat infantil per nens d’entre 7 i 14 anys a càrrec de Paulino Aguilera, expert en escacs. Biblioteca Sant Pau-Santa Creu. Carme, 47 (17 hores).

Palau 30’. El San Miguel Mas i Mas Festival presenta aquest cicle de música on avui es pot veure l’espectacle de clàssica espanyola Amor Brujo, amb Katia Moro (ball), Alí Arango (guitarra), Mar Bezana (castanyole­s) i Daniel Ligorio (piano). Palau de la Música, 4 (a les 18.30, 19.30 i 20.30 hores). 8 euros.

Vedettes i milicians. Itinerari que situa el Refugi 307 en el seu context, el barri del Poble-sec durant la Guerra Civil i remarca la seva relació amb el món del teatre i de la cultura popular. Inclou visita al refugi. Punt d’inici: Avinguda Paral·lel , 60 (19 hores). 8 euros.

8 països, 8 històries. Cicle de cinema internacio­nal on es projecta la pel·lícula Tulpan. Dirigida per Serguei Dvortsevoy, original de Kazakhstan. El film es podrà veure en VOSE. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 (19 hores).

Cine de serie Z. Cicle de pel·lícules undergroun­d on avui s’ofereix el film de culte Redneck zombies (Zombies

paletos) del director Bob Dahling. Es projectarà en versió doblada a l’espanyol. Fnac Triangle. Plaça Catalunya , 4 (19 hores). Entrada gratuïta.

Violí i piano. Espectacle a càrrec de Maria Florea i Maria Canyiguera­l dins del Festival San Miguel Mas i Mas. Tinell. Plaça del Rei, s/n (a les 19, 20 i 21 hores).

a a Jo càrrec nens també de d’Alba cuino. més Villanueva Taller de 5 de anys. descoberta dirigit Activitat per culinaria torial. on hi col·labora Combel EdiBibliot­eca Les Corts-Miquel Llongueres. Riera Blanca, 1-3 (19 hores).

aquest Nits màgiques. cicle d’actuacions La Casa Batlló de música acull en beguda viu acompanyat­s i contemplar d’una l’arquitectu­ra exclusiva d’Antoni càrrec de Gaudí. Rey Delis Avui i el Bam concert Barcelo- és a na. Casa Batlló. Passeig de Gràcia, 43 (21 hores).

aquesta El día del oportunita­t vinilo. JazzMan per presenta als més nostàlgics els discos que de portar tinguin a a aquest casa i com- local partir a l’antiga la millor música de jazz. JazzMan. Roger de Flor, 238 (21 hores).

www.jazzmanbcn.com

Música als Parcs. Cicle de concerts a l’aire lliure que avui ofereix l’actuació de Iago Marta Trio i Joan Mas. Parc de la Ciutadella. Passeig Picasso, 1 (21 hores).

Gandules’12. Cicle de cinema a la fresca patrocinat per Gas Natural Fenosa. Avui ofereix la pel·lícula Avé de Konstantin Bojanov. El film, produit a Bulgària, es va estrenar al 2011. Es podrà veure en VO. CCCB. Montalegre, 5 (22 hores). Entrada lliure.

Nits d’estiu. Concert amb el septet Bartolomeo Barenghi dins del cicle que combina la genial arquitectu­ra de Gaudí amb la música de Jazz en directe. La Pedrera. Passeig de Gràcia, 92 (a les 22 hores). 25 euros.

Downrocks. Actuació musical d’aquest dj i productor de música electrònic­a d’origen argentí. Els seus interessos van més enllà i participa en projectes que tenen a veure amb el hip-hop, el breakbeat o el funk. Moog Techno Club. Arc del Teatre, 3 (a les 24 hores). 10 euros.

www.masimas.com/moog

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain