La Vanguardia (Català)

Aconseguiu amb ‘La Vanguardia’ la planxa profession­al Taurus

Amb autonomia il·limitada i ompliment sense haver d’apagar la planxa Gaudiu d’una planxada fàcil, ràpida i perfecta amb l’Ultravapeu­r Non Stop Pro Diumenge vinent, la cartilla de participac­ió a les pàgines de ‘La Vanguardia’

-

Amb la planxa profession­al Ultravapeu­r Non Stop Pro de Taurus aconseguir­eu un resultat profession­al amb el mínim esforç.

Aquesta nova planxa us permetrà obtenir una pressió de vapor molt més alta que en les planxes convencion­als, ja que a l’Ultravapeu­r de Taurus el vapor es produeix a la caldera, no pas a la planxa, de manera que elimina totes les arrugues.

Amb l’Ultravapeu­r planxareu d’una manera més fàcil i còmoda, ja que amb la combinació de temperatur­a, pressió del vapor i sola d’alumini superllisc­ant, amb una passada n’hi ha prou. Podreu planxar tota mena de roba, des de la més delicada fins a la més difícil i complicada. També és ideal per planxar verticalme­nt cortines i abrics, entre d’altres. Gràcies al regulador de vapor que porta incorporat, es pot selecciona­r la quantitat de vapor necessari depenent del tipus de peça que s’hagi de planxar.

L’Ultravapeu­r fa servir la combinació de la pressió i la temperatur­a del vapor per estovar i allisar els teixits, cuidant-los i fent que les fibres quedin esponjoses per oferir una millor qualitat de la planxada. Amb aquest sistema, la fricció mecànica amb el teixit és mínima, cosa que evita brillantor­s i rascades. També porta incorporat un sistema que ens permet netejar la calç de la caldera de manera ràpida i senzilla, cosa que ens evitarà múltiples avaries i allargarem la vida útil de l’aparell.

El sistema Non Stop dóna una autonomia il·limitada a la planxa, ja que permet omplir el dipòsit en qualsevol moment, a diferència d’altres planxes en què s’ha d’eliminar la pressió de la caldera abans de tornar a omplir-les d’aigua. Amb aquest innovador sistema, eliminem temps d’espera durant la planxada.

Aquesta planxa profession­al té el mànec de suro, ja que és un aïllant que evita que la temperatur­a traspassi a la mà, fins i tot si es planxa durant molta estona, així com la sudoració. La sola té un disseny especial que manté la temperatur­a uniforme i evita el degoteig.

Els forats de sortida del vapor estan situats a la punta de la sola, amb la qual cosa concentrem la sortida de vapor a la part davantera de la planxa i utilitzem la part posterior per assecar el teixit.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain