La Vanguardia (Català)

Taurus, una marca amb 50 anys d’història

-

Enguany és per a la companyia de petit electrodom­èstic Taurus un any de celebració. Aquest curs, l’empresa d’Oliana (Lleida) fa 50 anys. Taurus va néixer el 1962 i pocs anys després ja es va convertir en un dels referents nacionals del petit electrodom­èstic. Les seves batedores, torradores i molinets de cafè ja eren presents a la majoria de llars i des d’aleshores el nom de Taurus ha quedat unit a la memòria col·lectiva del país.

Als anys setanta va iniciar la seva primera gran expansió amb l’adquisició de la marca Turmix. Als anys vuitanta, la batedora picadora Bapitaurus o el termoventi­lador Tropicano consolidav­en la seva posició de lí- der. A finals dels anys noranta, Taurus, amb un nou i jove equip directiu, inicia una nova etapa que acabarà de configurar l’actual perfil de la companyia.

Una marca que des de valors propis com l’austeritat, la feina i la humilitat ha configurat un full de ruta que ha permès que una marca espanyola en un mercat dominat per les multinacio­nals pugui expandir-se internacio­nalment i ser present en més de 10 països i operar en més de 80 gràcies a la seva xarxa de distribuïd­ors. Amb 17 marques i més de 2.000 treballado­rs, Taurus aposta per la creació de productes diferencia­dors, per la seva innovació i pel desenvolup­ament de tecnologia pròpia per crear productes de qualitat i competitiu­s.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain