La Vanguardia (Català)

COM ES POT ACONSEGUIR

-

1. CARTILLA. Per tenir la planxa profession­al ULTRAVAPEU­R NON STOP PRO DE TAURUS, tant els lectors com els subscripto­rs han d’aconseguir la cartilla de participac­ió i omplir-la amb els cupons que es publicaran de dilluns a divendres al llom del diari. Trobareu aquesta cartilla el diumenge 21 d’octubre a ‘La Vanguardia’.

2. RESERVA. A partir del 21 d’octubre, seguint les instruccio­ns que trobareu a la cartilla.

3. RECOLLIDA DEL PRODUCTE. Una vegada el producte estigui disponible en el punt de venda Condis que hagueu escollit, rebreu un SMS o correu electrònic amb les dates entre les quals podreu passar a recollir la planxa profession­al Ultravapeu­r Non Stop Pro de Taurus. Per això haureu de lliurar la cartilla degudament emplenada i abonar 89,95 euros (IVA inclòs). Només es podrà recollir el producte en les dates indicades i en el punt de venda Condis en què s’hagi fet la reserva i que trobareu indicats a la cartilla de participac­ió.

4. TRAMESES A DOMICILI. Es podran fer les reserves a través del web Suscriptor­esdelavang­uardia.com/promocione­s i s’hauran de seguir les instruccio­ns indicades o bé trucant al telèfon indicat a la cartilla.

5. INFORMACIÓ PER A SUBSCRIPTO­RS. Han de fer la reserva de la promoció segons les opcions anteriors, presentar la cartilla omplerta amb els cupons i abonar l’import correspone­nt segons si s’ha escollit recollida en centres Condis o tramesa a domicili. Promoció limitada a 3.000 unitats. Vàlida a Catalunya.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain