La Vanguardia (Català)

Els dos homes ofegats a Deltebre havien begut i van caure al canal

- S. SANS Tarragona

Els Mossos d’Esquadra van confirmar ahir que els dos homes que van aparèixer morts al canal de Deltebre van caure accidental­ment a l’aigua després d’haver ingerit una gran quantitat d’alcohol i que van morir ofegats. Les autòpsies han descartat indicis de criminalit­at i la policia afirma que eren dos indigents.

Pel que sembla, alguns testimonis han corroborat que els dos homes anaven junts i que es coneixien. Diverses persones els van veure en un estat d’embriagues­a evident pels carrers de la població hores abans que desaparegu­essin. Els cossos sense vida dels dos homes, d’uns trenta anys, van aparèixer al canal intern de Deltebre amb 24 hores de diferència (dijous passat i divendres), prop del quilòmetre 8 de la carretera TV-3435.

Les autòpsies han descartat indicis de criminalit­at, homicidi o mort violenta, i també descarten que es produís cap baralla. De tota manera, les proves han confirmat l’alta presència d’alcohol a la sang, raó per la qual s’ha conclòs que els dos indigents estaven borratxos, que per causes que es desconeixe­n es van apropar al canal, hi van caure accidental­ment i es van ofegar. No hi va haver cap denúncia i tampoc no consta que cap testimoni alertés la policia sobre els fets.

Van ser els agents de la policia local de Deltebre els que van trobar els cadàvers. El primer va aparèixer dijous al migdia i, en transcendi­r la notícia a la localitat, alguns testimonis van afirmar que havien vist aquest jove captaire amb un altre, de manera que es va intensific­ar la recerca al canal.

El segon cadàver va aparèixer a mig matí de divendres.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain