La Vanguardia (Català)

Shakira puja a l’escenari orgullosa del seu embaràs

-

Després de publicar, fa pocs dies, una fotografia al compte de Twitter en què mostra l’embaràs, la cantant colombiana Shakira va escriure dissabte a la nit: “En unos minutos será la primera vez de nuestro bebé en un escenario y precisamen­te en un evento de fútbol! Mágico. Shak”.

Shakira va cantar després del partit de la final de la Copa Mundial sub-17 femenina de la FIFA 2012 entre França i la RDP de Corea a l’estadi Tofiq Bahramov, a Bakú, Azerbaidja­n. Una final molt emocionant que es va haver de decidir en els penals després de l’empat a un i que van guanyar les franceses (7-6), campiones per primera vegada en aquesta competició.

El partit pel tercer lloc va enfrontar Ghana amb Alemanya i el van guanyar les africanes per 1-0.

Una vegada a dalt de l’escenari, Shakira va cantar el Waka waka i l’Addicted to you amb totes les jugadores lluint les medalles penjades al coll i ballant al ritme trepidant que imposa la cantant.

La cerimònia va destacar, a més a més, pels vestits típics i instrument­s musicals caracterís­tics de l’Azerbaidja­n, que van ser els principals elements de la cerimònia de cloenda. Al compàs de la música àzeri, una artista de la pilota va demostrar les seves habilitats al mig del camp i va preparar la concurrènc­ia per al gran acord final. / Redacció

 ?? STEVE BARDENS / GYI ?? La cantant durant la seva actuació a Bakú
STEVE BARDENS / GYI La cantant durant la seva actuació a Bakú

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain