La Vanguardia (Català)

Lluís Companys en fotos

- Josep Maria Serra

Avui

Interspazi interespac­ios. Amb motiu de la XII edició de la Setmana de la Llengua Italiana al Món, s’inaugura aquesta exposició d’ Alessandro Mattia Mazzoleni. Istituto Italiano di Cultura. Passatge Méndez Vigo, 5, Barcelona (19.30 hores).

Dimarts, 16

Cómo se hizo la película de J.A. Bayona ‘Lo imposible’. Una vintena de fotografie­s que formen part del llibre de rodatge de la pel·lícula. El di- rector presentarà el llibre i la pel·lícula. FNAC Triangle. Plaça Catalunya, Barcelona (19.30 hores).

Dijous, 18

Fotògrafs viatgers (18901936). L’àlbum d’Ulisses. Les diferents maneres de fer fotografie­s de viatge a càrrec de sis autors de l’Arxiu Fotogràfic de Catalunya. Museu d’Història de Catalunya. Plaça Pau Vila, 3, Barcelona.

Escultura mediambien­tal al parc natural de la Serra de Collserola. Entre 25 i 30 pe- ces de l’artista japonès Kan Masuda. Pati Maning. Montalegre, 7, Barcelona (inauguraci­ó, 18 h).

Apuntes del subsuelo. Obres de Magdalena Esteve. Olivart Art Gallery. Grunyí, 6, Barcelona (inauguraci­ó, 19.30 h).

Diumenge, 21

Després del foc. Art al bosc. Col·lectiva amb instal·lacions escultòriq­ues i objectes petits de diferents artistes. Populart. Plaça del Fort, 5, Capmany (inauguraci­ó, 12 h).

 ?? AGUSTÍ CENTELLES ??
AGUSTÍ CENTELLES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain