La Vanguardia (Català)

Marcelo es fractura el peu dret amb el Brasil i estarà uns tres mesos de baixa

- CARLOS NOVO Madrid

El lateral brasiler del Reial Madrid, Marcelo, va tenir en l’entrenamen­t d’ahir de la selecció brasilera a Wroclaw (Polònia) una torçada al turmell del peu dret que li va acabar provocant una fractura al cinquè metatarsià del peu que el tindrà tres mesos de baixa, segons va explicar el metge de la canarinha, Rodrigo Lasmar. Després d’unes primeres proves exploratòr­ies fetes a l’hospital de l’esmentada ciutat polonesa, on el Brasil juga demà un amistós da- vant el Japó. “Aviat tornaré. Queda molt de temps per a la Copa de les Confederac­ions del 2103 i espero ser-hi”, va dir el lateral.

El jugador va abandonar ahir a la nit la concentrac­ió de la seva selecció per ser traslladat a Ma-

PLAGA DE LESIONS BLANQUES El Madrid també ha perdut Coentrão i té tocats Sergio Ramos, Higuaín i Khedira

drid, on se’l sotmetrà a noves proves mèdiques i és probable que sigui operat.

Es dóna la circumstàn­cia que en el Rússia-Portugal de dimecres passat, un partit de caràcter oficial, es va lesionar als 19 minuts Fabio Coentrão per un problema als adductors i és baixa segura per al Portugal-Irlanda de Nord. Coentrão és el recanvi natural de Marcelo al Madrid, però amb prou feines ha jugat aquesta lliga.

Per si el virus FIFA no hagués afectat prou el Reial Madrid, Ser- gio Ramos no es va entrenar ahir a Las Rozas per precaució. El central de la selecció espanyola ja es va haver de retirar ael minut 70 del Bielorússi­a-Espanya com a conseqüènc­ia d’unes molèsties musculars. Del Bosque podria substituir-lo en el partit de demà al Calderón davant França per Raúl Albiol, l’altre central del Madrid.

Dos jugadors més de l’equip de Mourinho han tingut també aquests dies problemes musculars amb les seves respective­s seleccions. Es tracta de l’argentí Gonzalo Higuaín i de l’alemany Sami Khedira, en tots dos casos de poca importànci­a, i el club blanc espera que puguin estar disponible­s per al pròxim partit de Lliga, dissabte a la tarda al Bernabeu davant el Celta.

 ?? MACIEJ KULCZYNSKI / EFE ?? El brasiler Marcelo
MACIEJ KULCZYNSKI / EFE El brasiler Marcelo

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain