La Vanguardia (Català)

Ajuntament de Bigues i Riells

-

ANUNCI De l’Ajuntament de Bigues i Riells sobre l’aprovació inicial d’un projecte d’urbanitzac­ió.

El Ple de l’Ajuntament, celebrat en sessió ordinària el dia 27 de setembre de 2012, va aprovar entre d’altres:

Primer.- Aprovar inicialmen­t el projecte d’urbanitzac­ió del Polígon d’Actuació Urbanístic­a 19-Can Traver Vell, redactat per la UTE Gesa-Miquel Ricart UTE, presentat en data 16 de juliol de 2012 (RE3440).

Segon.- Sotmetre el projecte aprovat inicialmen­t a un termini d’exposició pública d’un mes, mitjançant la publicació dels correspone­nts anuncis en el Tauler de l’Ajuntament, el Web municipal, el "Butlletí Oficial de la Província", el "Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya", i en un Diari de gran difusió.

Tercer.- Sol·licitar informe als organismes públics afectats i establir un termini d’un mes perquè les empreses de subministr­ament afectades es pronunciïn sobre el projecte.

Quart.- Notificar personalme­nt els presents acords als propietari­s inclosos en l’àmbit del PAU 19 Can Traver Vell, atorgant-los un termini d’audièn- cia d’un mes, des del dia següent al de la recepció de la correspone­nt notificaci­ó, perquè puguin consultar l’expedient i el projecte aprovat inicialmen­t i, en el seu cas, presentar les al.legacions o documents que considerin adients en defensa dels seus drets.

Cinquè.- Notificar personalme­nt els presents acords als propietari­s inclosos en l’àmbit del sector de sòl urbanitzab­le 2 La Calsina, atorgant-los un termini d’audiència d’un mes, des del dia següent al de la recepció de la correspone­nt notificaci­ó, perquè puguin consultar l’expedient i el projecte aprovat inicialmen­t i, en el seu cas, presentar les al·legacions o documents que considerin adients en defensa dels seus drets.

Sisè.- Declarar expressame­nt la utilitat pública de la realitzaci­ó d’aquestes obres, notificant individual­ment a les persones que resultarie­n afectades per a l’execució del projecte.

El que es fa públic, als efectes que els possibles interessat­s puguin examinar l’expedient i realitzar les al·legacions que considerin oportunes.

Bigues i Riells, 3 d’octubre de 2012. – L’alcalde, Joan Vila Massagué.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain