La Vanguardia (Català)

Stones cinquanten­aris

-

Els Rolling Stones encetaran al novembre una sèrie de quatre concerts a Londres i Nova York, en el que serà el seu retorn als escenaris després de cinc anys. La veterana banda celebra aquest any el mig segle del seu primer concert.

Els Rolling Stones iniciaran al novembre una sèrie de quatre concerts a Londres i Nova York, en el que serà la seva tornada als escenaris després de cinc anys. La veterana banda, que aquest any celebra el mig segle del seu primer concert, actuarà el 25 i el 29 de novembre a l’O2 Arena de la capital britànica, i el 13 i el 15 de desembre al Prudential Center de Newark, a prop de Nova York. L’última vegada que els Stones van tocar en directe va ser el 26 agost de l’any 2007, en finalitzar la gira Bigger Bang, també a Londres.

L’anunci d’aquesta tornada al directe –que es va fer pública ahir al seu web– es produeix després de mesos de rumors sobre una nova gira i pocs dies després del llançament de Doom and gloom, un tema inèdit que ha tornat a reunir Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood en un estudi d’enregistra­ment després de set anys. “Perdó per havervos deixat tirats, però l’espera s’ha acabat. Sempre he dit que el millor lloc per al rock and roll és damunt d’un escenari i això també val per als Stones. Estic amb Mick, Charlie i Ronnie i tot va com una seda”, va dir ahir Richards en un comunicat. Abans, Jagger ja havia revelat que planejaven “uns quants concerts”, una gira curta que, segons el vocalista, “només és un primer tastet”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain