La Vanguardia (Català)

Russell Crowe i Danielle Spencer se separen

-

Russell Crowe (48) i Danielle Spencer (43) han posat fi a nou anys de matrimoni, però s’han compromès a protegir els seus dos fills, el Charles i el Tennyson, de 8 i 6 anys respectiva­ment, segons va informar ahir la premsa australian­a.

L’actor, amb una barba espessa i bastants quilos de més, és a Nova York rodant el film bíblic Noah (Noè). La que fins ara era la seva dona, Danielle Spencer, és a Sydney amb els seus dos fills. Ni Crowe ni la cantant no han emès cap declaració pública sobre aquest tema, segons el diari Sydney Morning Herald, però Don Spencer, el pare de Danielle, ha confirmat la notícia. El guanyador d’un Oscar per Gladiator viu una època de feina molt intensa, amb set estrenes pendents, entre les quals Los miserables, Superman, Noè i The winter’s tale.

Russell Crowe, australià d’origen neozelandè­s, i Danie- lle Spencer, també australian­a, es van conèixer fa 22 anys durant el rodatge de la pel·lícula The crossing. Després d’una història breu, la parella va tallar, fins que el 2002 es van retrobar i es van casar l’abril del 2003 a la hisenda de Crowe a la localitat de Nana Glen, i després va fixar la seva residència a Sydney. El juny

L’actor i la cantant es van casar l’abril del 2003 i són pares de dos fills

passat van començar els rumors de separació quan es van divulgar fotos de Spencer sopant a Sydney amb Damian Whitewood, el seu company de ball al programa de televisió Dancing with the stars. Dies després, el matrimoni va ser vist a Los Angeles en actitud afectuosa.

 ?? IAN LANGSDON / EFE ?? Russell Crowe i la seva dona, a Canes, el maig del 2010
IAN LANGSDON / EFE Russell Crowe i la seva dona, a Canes, el maig del 2010

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain