La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 18 d'abril Període en què teniu facilitats a la feina, ja que regnarà més bona entesa. Però eviteu avui tractes importants.

Taure

19 d'abril al 19 de maig Teniu facilitats en l’amor, així com en benefici dels fills. Tanmateix, molt de compte amb despeses excessives.

Bessons

20 de maig al 19 de juny Disposeu de possibilit­ats d’expressió personal. Ara bé, convé que us mostreu més atents a un bon assumpte familiar.

Cranc

20 de juny al 21 de juliol Podríeu patir alguna informalit­at en les relacions. Posposeu tractes importants, ja que hi ha el risc de falta de compliment.

Lleó

22 de juliol al 21 d'agost Potser acolliu un projecte que us obre horitzons interessan­ts. Tanmateix, alerta ara amb les despeses que comporta.

Verge

22 d'agost al 21 de setembre Venus en Verge, desfavorab­le amb Júpiter, aconsella molta prudència i realisme en temes econòmics. Vigileu també la salut.

Balança

22 de setembre al 22 d'octubre És preferible que posposeu abordar algunes dificultat­s, ja que no donaria grans resultats. Prudència en temes amorosos.

Escorpió

23 d'octubre al 20 de novembre Un assumpte que desitgeu es pot veure obstaculit­zat per raons econòmique­s. És preferible que posposeu negociacio­ns de rellevànci­a.

Sagitari

21 de novembre al 20 de desembre Encara que és un període en què es veuen encoratjad­es les relacions profession­als, val més que sigueu prudents en una associació.

Capricorn

21 de desembre al 19 de gener Cautela, ja que una negociació de tipus laboral podria no arribar a bon port. Procureu posposar tractes que siguin importants.

Aquari

20 de gener al 18 de febrer Atenció, ja que podeu fer despeses excessives que desequilib­rin el pressupost familiar, potser en benefici dels fills.

Peixos

19 de febrer al 19 de març Encara que són setmanes favorables a l’entesa amb la parella, potser ella no es mostrarà gaire receptiva a un assumpte familiar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain