La Vanguardia (Català)

Barcelona ciutat

- Espanya, teràpia de xoc i sadisme eco-

L’Oceanari de Lisboa. L’autor de l’annex de l’Oceanari de Lisboa, l’arquitecte portuguès Pedro Campos, parla d’aquest aclamat edifici recobert per més de 7.000 peces de ceràmica que imiten la pell dels peixos, produïdes artesanalm­ent pel ceramista Toni Cumella.

Esarq-UIC. Immaculada , 22 (17 h).

Historias de cronopios y famas. Els rapsodes Antebi i Paula Monteiro posen en escena 12 textos de Julio Cortázar. Biblioteca Barcelonet­a-La Fraternita­t. Comte de Santa Clara, 8 (19 h).

La ciudad de Gao Feng. Projecció d’aquest curtmetrat­ge rodat el 2011 a Hangzhou i Xangai. Mostra el canvi de mentalitat entre generacion­s que viuen en diferents entorns a Xina. Biblioteca Sagrada Família. Provença , 480 (19 hores). Antonio Gaudí... una visión inacaba

da. Projecció d’aquesta pel·lícula documental (John Alaimo, 1974) en la que José Luis Vázquez interpreta a Antoni Gaudí i fa una passejada intel·lectual a través de la seva obra, a partir de les seves reflexions escrites. A continuaci­ó hi haurà un debat. Ateneu Barcelonès . Canuda, 6 (19 hores). Reservar entrada al 933-436-121.

Sóc gai i crec en Déu. Presentaci­ó d’aquest llibre d’Albert Torras.

Abacus. Creu Coberta, 93 (19 hores). Un ser de mediacione­s. Antropolog­ia de la comunicaci­ón. Presentaci­ó d’aquest llibre de Lluís Duch i Albert Chillón, i debat sobre La perversió

dels llenguatge­s , amb Josep Maria Català, Enrique Lynch i els autors.

Arts Santa Mònica. Rambla, 7 (19 h).

El Documental del Mes. Projecció del documental estrenat aquest mes, Pu

ra vida, que explica la increïble missió de rescat de l’alpinista navarrès Iñaki Ochoa. Gratuït. Centre cultural Teresa Pàmies. Comte d’Urgell, 145 (19 hores).

Ramonet, nòmic. Conferènci­a director a de càrrec Le Monde d’Ignacio Di

plomatique , en espanyol. CCCB. Montalegre, 5 (19.30 hores). Gratuïta.

una Master introducci­ó class de al saxo. saxo Dani tenor Pérez i parla- fa rà dels seus intèrprets més coneguts. Biblioteca Vallcarca. Passeig de la Vall d'Hebron, 65 (19.30 hores). Ciclo Iconos. Maestros de la fotografía en imágenes. El fotògraf Rafa Badia parla de Sebastião Salgado. Espai Cultural Caja Madrid. Plaça Catalunya, 9 (19.30 hores).

Main de Fatma-Hombori. Presentaci­ó d’aquesta guia realitzada per l’escalador Salvador Campillo, a càrrec de Pep Bernades i l’autor.

Altaïr. Gran Via, 616 (19.30 hores). La verdadera historia de Robinson Crusoe. Presentaci­ó d’aquest llibre de Fernando Bontempi i Javier Atero. Casa del Llibre. Passeig de Gràcia, 62 (19.30 hores). El desenvolup­ament de les ONG en el Tercer Món. Taula rodona amb Miquel Porta, de Cooperació pel desenvolup­ament del Camerun, i Victòria Draper, de l’Associació per al Desenvolup­ament de la infància d’Àfrica. EcoConcern-Innovació Social. Mare de Déu del Pilar, 15 (19.30 hores). Els moviments estudianti­ls de Xile, Mè

xic i Colòmbia. Taula rodona amb Boris Duarte, portaveu de la Mesa Amplia Nacional Estudianti­l (MANE) de Colòmbia, Andrea Jeftanovic, narradora i docent xilena, i Ada Godínez, membre a Barcelona del moviment mexicà Yo Soy 132. Sandra Campos, directora de la Asociación Imago, modera el debat. Casa Amèrica. Còrsega, 299 (20.30 hores).

Homenatge a Pierrot. En el marc de l’homenatge que l’Antic Teatre fa a

Antoni Gràcia Pierrot, es projectara­n les pel·lícules que va rodar la companyia Teatro de Impacto en format Súper 8. Antic Teatre. Verdaguer i Callís, 12 (avui i demà, 21 h). Gratuïtes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain