La Vanguardia (Català)

Ajuntament de Barcelona Gerència d'hàbitat Urbà

-

ANUNCI INFORMACIÓ PÚBLICA Exp. núm. 12PL16045 La Comissió de Govern, en sessió celebrada el dia 19de setembre de 2012, adoptà el següent acord:

Aprovar inicialmen­t, de conformita­t amb l'article 68.1,a) de la Carta Municipal de Barcelona, la Modificaci­ó del Pla especial urbanístic i Pla de millora urbana per a la regulació de l’equipament situat a l’antiga fàbrica “Fabra i Coats”, per ubicar l’Escola Can Fabra, d’iniciativa municipal; exposar-la al públic pel termini d'un mes; sotmetre-la al Consell Municipal per a la seva aprovació definitiva; i donarne compte a la Comissió d’Hàbitat Urbà i Medi Ambient.

El document restarà exposat al públic pel termini d’un mes en el Departamen­t d'Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Hàbitat Urbà (avinguda Diagonal, núm. 230, planta segona. Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 hores).

Als efectes de l’art.23.2 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, també est podrà consultar en el lloc web:www.bcn.cat/urbanisme.

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a partir de l’última de les dues publicacio­ns obligatòri­es (en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en un dels diaris de més divulgació), podeu examinar-lo i presentar les al·legacions que considereu pertinents.

Barcelona, 1 d’octubre de 2012. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain