La Vanguardia (Català)

Miranda Kerr, àngel fora del paradís

La model australian­a és l’estrella primaveral de Mango

- JOSEP SANDOVAL

Continua sent un àngel, encara que es tregui les ales. Manté la frescor de l’última vegada que la vam trobar, a Las Palmas de Gran Canaria, desfilant per a Moda Cálida. L’acompanyav­a el seu marit, Orlando Bloom, i van gaudir d’una jornada de relativa intimitat en un acollidor bungalou d’un hotelet, a la piscina del qual es van divertir com dos adolescent­s enamorats. I té bona memòria: “M’has trobat a faltar?”, diu, presumida, com si recordés una jornada en la qual semblaven no tenir més mirades que per a ells, els dos enamorats.

Però ja torna a ser aquí, a Madrid, a través de Mango, firma per a la qual ha protagonit­zat la campanya de primavera-estiu de l’any vinent. Serà una aposta potent en tota mena de mitjans, inclosos els que són en línia. I també un campanya televisiva, que es gravarà al gener i s’emetrà a partir de l’1 de febrer a quaranta països, inclòs Espanya.

Darrere les càmeres, hi ha la singular parella de fotògrafs holandesos –nòvios a la vida real–, Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin, pioners en manipulaci­ó digital, que ja van fotografia­r la campanya a Nova York a mitjans del novembre passat.

Poca feina deuen haver tingut amb Miranda, un belluguet que no para de ballar, també a la roda de premsa. “A casa ballem tots”, diu com a secret per mantenir un cos perfecte com el seu. Fa ioga des de fa deu anys i no fa dieta: “Menjo de tot, però amb mesura”. Ahir, per esmorzar, va menjar fruita i un ou ferrat. Anar d’un costat a l’altre també facilita no engreixar-se. La setmana passada va viatjar de Nova York a Londres, on té la segona residència, i dilluns va aterrar a Madrid, es va fer la manicura, va sopar a l’habitació, i a dormir. Ahir al matí va elegir entre els looks previstos el seu favorit: una samarreta, una jaqueta curta enribetada en daurat i uns texans esquinçats al camal dret, que fa servir normalment per anar còmoda per Nova York: “Avantatges de ser model; els tinc de color blau i les meves amigues els envegen”.

No tenen plans per Nadal, només diu que el passarà a la cui- na, probableme­nt de la casa de Londres, amb el nen penjat del braç: “És com si portés un coala”, diu amb referència al seu origen australià, una destinació que, probableme­nt, no serà possible aquest any per qüestions profession­als.

Va de pressa, d’un costat a l’altre, sempre amb la mànager i amiga al costat, que li porta un equipatge escàs, una bossa de mà, grossa, això sí, i un trolley petit. El més lògic, encara que sigui cursi, seria dir que els àngels s’apanyen amb poc: amb prou feines un parell d’ales de recanvi. Però aquests accessoris Mango encara no els confeccion­a en prêt-à-porter.

 ?? GETTY IMAGES ?? Miranda Kerr, ahir al matí a Madrid, a l’hotel Villa Magna
GETTY IMAGES Miranda Kerr, ahir al matí a Madrid, a l’hotel Villa Magna
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain