La Vanguardia (Català)

Vueling i Catalonia

- AINTZANE GASTESI

L’aerolínia Vueling i la cadena hotelera Catalonia signen un acord per a l’obertura d’hotels sota la marca Vueling. El primer hotel d’aquest projecte que neix amb ambició de cadena obrirà el proper mes de febrer a Barcelona.

L’aerolínia Vueling i la cadena hotelera Catalonia han signat un acord estratègic per a l’obertura d’hotels de la marca Vueling. La cadena d’hotels Catalonia obrirà el mes de febrer vinent l’hotel Vueling BCN a la capital catalana, el primer d’un projecte amb ambició de cadena. L’hotel és propietat de Catalonia, que hi ha invertit 13 milions d’euros i que també s’encarregar­à de la gestió. Al seu torn, l’aerolínia que presideix Josep Piqué aporta la marca a canvi d’uns royalties i unes comissions vinculades a les reserves efectuades. L’acord té una vigència de 10 anys, segons van explicar totes dues empreses.

L’hotel Vueling BCN, de quatre estrelles i 64 habitacion­s, recrea l’interior d’un avió i incorpora la marca i els colors de Vueling en el disseny interior: el bar restaurant recrea la cabina de passatgers i la zona de recepció imita els taulells d’embarcamen­t, amb pantalles d’informació i cintes transporta­dores de maletes. Les habitacion­s estàndard, que porten el nom de destinacio­ns Vueling, tindran un preu mitjà de 120 euros.

Segons el director d’operacions d’Hoteles Catalonia, Guillermo Vallet, els pròxims establimen­ts podrien obrir-se en altres destinacio­ns nacionals, ja sigui Madrid, València o Sevilla. “Els hotels Vueling seran una cadena independen­t, tant amb hotels nous o amb hotels de Catalonia que poden ser transforma­ts”, va explicar.

La responsabl­e de marca de Vueling, María Cardenal, va assegurar que l’aerolínia estudia altres opcions per llicenciar la marca en productes i serveis relacionat­s amb el turisme. L’acord ha estat mitjançat per l’empresa Take a Part, especialit­zada en aliances entre empreses.

 ?? ARXIU ?? Disseny de la cafeteria de l’hotel Vueling BCN
ARXIU Disseny de la cafeteria de l’hotel Vueling BCN

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain