La Vanguardia (Català)

Barcelona ciutat

-

GGBazar. d’aquest Llibres mercat & en Lletres. el que Celebració hi haurà molts moda, llibres art i fotografie­s d'arquitectu­ra, amb disseny, importants descomptes, a més de música, cervesa i xocolata amb xurros (a la tarda). Editorial Gustavo Gili. Rosselló, 87-89 (avui i demà, de 9 a 21 hores). Cicle de cinema sobre relacions i solidarita­t intergener­acional. Projecció de

la pel·lícula The visitor (Thomas McCarthy, Estats Units, 2007). El film explica la vida d'un vidu solitari a qui li canvia la vida quan ha d'enfrontar-se amb problemes d'identitat social, immigració i intercultu­ralitat. Entrada lliure. Biblioteca Jaume Fuster. Plaça Lesseps, 20-22 (18 hores).

Models de finançamen­t universita­ri. Taula rodona amb Xavier Grau, rector de la Universita­t Rovira i Virgili, Antoni Manresa, catedràtic de Teoria Econòmica de la UB, Josep Lluís Raymond, catedràtic de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica de la UAB. Modera Antonio Franco, periodista. Col·legi de Periodiste­s. Rambla de Catalunya, 10 (18.30 hores).

Imágenes para la historia. Conferènci­a del fotògraf Paco Elvira sobre aquesta col·lecció de llibres en els que ell ha selecciona­t les fotografie­s.

FNAC Triangle. Pl. Catalunya (19 h). Concert de Nadal. Nadales i fragments de sarsueles. Concert de diverses corals del districte de Nou Barris dirigides per Miguel Ángel Arias, i acompanyad­es al piano per Ed Alsdcroft. Parròquia de la Santíssima Trinitat. Plaça Trinitat Vella (19 h). Gratuït..

No más cuentos chinos. Presentaci­ó d’aquest llibre escrit per Yingying

Zhang ta els 10 i Ignasi tòpics Olivares, més populars que desmun- sobre la cultura i l’economia xinesa.

Casa Àsia. Av. Diagonal, 373 (19 h).

Ramón Carnicer. Amb motiu del centenari del naixement d’aquest escriptor que va col·laborar amb La Van

guardia entre 1966 i 1983 publicant articles sobre el llenguatge, se li ret un homenatge en el qual intervindr­an Enrique Badosa, poeta, traductor i crític, Jordi Gracia, catedràtic de literatura de la UB, i Alonso Carnicer, periodista i fill de Ramón Carnicer. Ateneu Barcelonès. Canuda, 6 (19.30 hores).

Raimon llegeix Joan Fuster. El cantant de Xàtiva llegirà una selecció personal dels textos de l'escriptor de Sueca, del que es commemoren 90 anys del seu naixement, 20 de la seva mort i 50 de la publicació de la seva obra cabdal, Nosaltres, els valencians. Entrada gratuïta.

CCCB. Montalegre, 5 (19.30 hores).

Dijous concert. El grup Bruc de Cambra interpreta obres de Bach, Vivaldi, Ravel i Corelli

Conservato­ri. Bruc, 110 (20 hores).

Una plaça Reial plena de vida. Conferènci­a a càrrec de Toni Estopà, gestor cultural.

Fundació Setba. Pl. Reial, 10 (20 h).

Música i societat al Brasil. A l’últim concert d’aquest cicle el músic Darily Maia ret homenatge a l’escriptor brasiler Jorge Amado en el centenari del seu naixement. Gratuït.

Casa Amèrica. Còrsega, 299 (20 h).

Romança ciutadana russa. Concert de la Meritxell & The Troubled Band. Centre cívic Sagrada Família. Provença, 480 (20 hores). Entrada gratuïta.

Gospel Gospel. Choir. Concert De a 20 càrrec a 44 del euros. Soweto

Palau de la Música (21 hores). 8è aniversari de l’Orquestra Àrab de Barcelona. Concert de l’Orquestra Àrab de Barcelona i artistes convidats més sorpreses. 18 euros. Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori. Lepant, 150 (21.30 hores).

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain