La Vanguardia (Català)

Generalita­t de Catalunya

-

DEPARTAMEN­T DE TERRITORI

I SOSTENIBIL­ITAT

DIRECCIÓ GENERAL D'ORDENACIÓ DEL TERRITORI I URBANISME

ANUNCI Expedient: 2012 / 049012 / C. En data 12 de novembre de 2012, el conseller de Territori i Sostenibil­itat ha resolt iniciar el procedimen­t especial de modificaci­ó del Pla director urbanístic de les àrees residencia­ls estratègiq­ues de les Terres de l’Ebre, per deixar sense efecte la delimitaci­ó i ordenació de l’àrea residencia­l estratègic­a ARE Los Colomers, de Móra d’Ebre. Així mateix, ha resolt sotmetre el procedimen­t al tràmit d’informació pública pel termini d’un mes, d’acord amb allò que estableix la Disposició addicional vuitena, apartat 1.c) de la Llei 3/2012, de 22 de febrer, de modificaci­ó del Text refós de la Llei d’urbanisme.

L'expedient restarà a disposició de les persones interessad­es, pel termini indicat, a l'arxiu de planejamen­t de la Direcció General d'Ordenació del Territori i Urbanisme del Departamen­t de Territori i Sostenibil­itat, avinguda Josep Tarradella­s, 26, planta baixa, 08029 Barcelona, de 9:30 hores a 13:30 hores.

Barcelona, 3 de desembre de 2012. – La secretària de la Comissió de Política Territoria i d’Urbanisme de Catalunya, M. Dolors Vergés i Fernández.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain