La Vanguardia (Català)

Collet: “Només podem oferir els abonaments”

-

Joan Collet va confirmar ahir a Radio Marca la informació que avançava La Vanguardia dimecres passat: l’Espanyol només disposa dels abonaments com a garantia per avalar un crèdit amb el qual poder fer front als dos pagaments que ha de fer efectius a Hisenda, un ja vençut i l’altre el proper març.

“Tots els clubs recorren als seus actius quan han de finançar-se. Què passa amb l’Espanyol? –va provar d’explicar d’una manera didàctica– Doncs que amb la construcci­ó de l’esta- di, i al marge dels avals d’exconselle­rs i expresiden­ts, el club té actius que estan pignorats pel crèdit sindicat, i això és un problema quan hem de buscar finançamen­t, perquè no podem oferir coses que sí en poden presentar d’altres, com marxandatg­e o ticketing. L’únic que podem oferir, i a més hauríem de rebre el vistiplau del crèdit sindicat, són els abonaments dels nostres socis de cada temporada”.

El president espanyolis­ta va assegurar que el crèdit a compte dels abonaments de temporada encara no estava tancat, tot i posar de manifest que el club treballava en aquesta línia per evitar caure en la llei concursal. “Això d’hipotecar els abonaments no ho hem acabat de decidir, però la situació és complicada i hem de trobar una solució –va assegurar el directiu espanyolis­ta–. Demanarem ajuda als màxims accioniste­s i quan resolguem aquests pagaments provarem de passar a llarg el deute que ara tenim a curt. La concursal no és agradable per a ningú i ara mateix no la preveiem”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain