La Vanguardia (Català)

Barcelona ciutat

-

El quilòmetre sagrat: Històries de La

Sagrera a través dels seus carrers. Presentaci­ó d’aquest llibre amb la presència del seu autor, Joan Pallarès-Personat, el regidor del districte Raimon Blasi i el director de l’editorial DUX Josep Maria Vall. Centre cívic de La Sagrera. Martí Molins, 29 (17.30 hores).

Música i poesia. Espectacle a càrrec de Xavier Valdivieso (guitarra). Maria Ferrer, poeta de Formentera, Josep-Anton Soldevilla, poeta guanyador del darrer premi de poesia Vicent Andrés Estellés, Emili Bou, poeta que llegirà poemes relacionat­s amb la música i Conxita Vidal, que interpreta poemes del poemari A cel

obert. Sala de la Bombolla del Gran Teatre del Liceu. Rambla, 51-59 (18.30 h).

Poesia a la Patagonia. Recital titulat El camí del ‘coirón’: Reflexió o metà

fora?, a càrrec de la poeta i escriptora argentina Graciela Cros. Casa Amèrica. Còrsega, 299 (19.30 hores).

Conversa musical: L’òpera russa. Aproximaci­ó a l’òpera russa més popular a través d’un recorregut per les principals àries de compositor­s com Ginka, Txaikovski, Dvorak o Rimski-Korsakov amb la soprano Alina Furman, Ala Voronkova (violí), Guerassim Voronkov (piano) i presentat per l’actriu Maria Voronkova. Espai Putxet. Marmellà, 13 (20 hores). Gratuït, reserves, 934-186-035.

Nou viatge al Pirineu. Presentaci­ó d’aquest llibre a càrrec de la seva autora, Núria Garcia Quera. UEC de Gràcia. Encarnació, 131-133 (20 hores).

Tardes a les Golfes. Concert de Samantha de Siena i la seva banda. Casa Golferichs. Gran Via, 491 (20.30 hores). Reserves al 933-237-790.

Concert de Nadal. Amb motiu del Centenari de l'Escola Pia de Nostra Senyora, concert de la Polifònica de Pui-reig. Entrada gratuïta.

Escola Pia. Diputació, 277 (21 h).

Nadal al Pi. Concert de la Capella de Música de Santa Maria del Pi. Basílica de Santa Maria del Pi. Plaça del Pi (21 hores).

Jazz al jimnazz. Laura Simó & Francesc Burrull interprete­n cançons de Serrat. Gimnàs de Montbau. Domènech i Muntaner , s/n (22 hores). 5 euros.

La Noche del Loro. Cafè concert d’aquesta formació de rock. Centre Garcilaso. Garcilaso, 103 (22 hores). Entrada gratuïta.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain