La Vanguardia (Català)

Telecinco desplega artilleria amb ‘GH’ per recuperar audiència

Després de l’estrena de ‘La noche de José Mota’ la cadena de Mediaset llança el seu emblemàtic ‘Gran Hermano’

- FRANCESC BRACERO Barcelona

La programaci­ó de les grans cadenes de televisió ha començat a prendre ritme de creuer una mica més tard que en altres temporades, però ara ja es presenta llançada a tot gas. Telecinco estrenarà aquesta nit una nova versió de Gran Hermano (i ja van 14 edicions) per intentar recuperar el lideratge perdut el mes passat enfront d’Antena 3, que feia set anys que no era al primer lloc.

El lema del nou Gran Hermano (22 h) és Asómate y siente el vértigo. La finestra indiscreta en la qual Telecinco convida a fer una ullada al públic és, de nou, una casa de Guadalix de la Sierra (Madrid), on hi tancaran els concursant­s, amb edats d’entre 20 i 35 anys.

A partir d’aquesta nit, Gran Hermano impregnarà programes i canals de Mediaset. A més del seguiment habitual a Telecinco, amb gales setmanals conduïdes per Mercedes Milá, els dimecres hi haurà un debat. A la mateixa cadena, hi haurà espais per a Gran Hermano a El programa de Ana Rosa, Sálvame diari, Sálvame Deluxe i ¡Qué tiempo tan feliz!

A La Siete, hi haurà resums diaris de dilluns a divendres (20.30 h), mentre que al nou canal 9 Mediaset oferirà cinc hores diàries de connexió amb la casa (sobretaula i late night) a més de resums diaris. A Mitele. es, hi haurà seguiment en línia permanent les 24 hores, així com al web de Telecinco. També hi haurà revista oficial.

Entre les novetats d’aquest nou Gran Hermano destaca el fet que Mediaset ha decidit que, davant la dura situació econòmica, l’estilisme de Mercedes Milá estarà basat en peces “de grans dissenyado­rs ja utilitzade­s anteriorme­nt, de modistes desconegut­s i vestuari low cost”. La setmana passada, durant la presentaci­ó de la nova edició de Gran Hermano, Milá va dir: “Sóc molt de mercat ambulant”. “M’agraden les samarretes, els leggings, coses així...”, va afegir la presentado­ra.

En aquest nou Gran Hermano la selecció de concursant­s romandrà oberta encara després de començar, amb un mecanisme d’accés mitjançant trucada a un número de telèfon i una targeta en benefici de Creu Roja que es podrà adquirir en quios- cos de premsa, estancs i estacions de servei.

Telecinco s’ha abocat amb Gran Hermano, que la temporada passada va obtenir un 20,3% de mitjana de quota de pantalla a la seva franja i 2.948.000 espectador­s de mitjana. La cadena de Mediaset, que la setmana passada va estrenar un altre pes pesant amb La noche de José Mota, cerca recuperar el primer lloc en els rànquings d’audiència, en una renyida disputa amb Antena 3.

Mercedes Milá torna al ‘reality’ amb un estilisme basat en la roba reciclada i ‘low cost’

 ?? MEDIASET ESPAÑA ?? Mercedes Milá presenta el seu Gran Hermano número 14
MEDIASET ESPAÑA Mercedes Milá presenta el seu Gran Hermano número 14

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain